ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρέχει, παλεύει, είναι στις φάσεις! Θέμα χρόνου το γκολ…

Εξ΄αρχής η διαχείριση του Μπράουν Ιντέγε είχε τη δική της σημασία και μόνο εύκολη υπόθεση δεν θα ήταν…

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Αφρικανός ήταν πάντα ένας ικανότατος σκόρερ, όμως, η σχεδόν ενός έτους αγωνιστική του απραξία δεν τον βοηθά προς το παρόν, ώστε να βρει τον παλιό καλό του εαυτό. Να αναπτύξει και πάλι το ένστικτο του “killer” στην μικρή περιοχή. Θέμα χρόνου αν αναλογιστεί κανείς το πόσο προσπαθεί…

Στην προετοιμασία του Άρη στην Ολλανδία έδειξε από την πρώτη μέρα πως είχε φροντίσει πολύ καλά το εαυτό του, όσο δεν έπαιζε ποδόσφαιρο. Με το κεφάλι σκυμμένο, δούλεψε σκληρά, άκουσε τις οδηγίες του προπονητή του και τα αποτελέσματα είναι ορατά έως έναν βαθμό.

Λογικό ήταν να πέσει η προσοχή επάνω του. Ο Σάββας Παντελίδης προσπάθησε να διαχειριστεί την περίπτωσή του με τέτοιο τρόπο προκειμένου να κερδίσει πράγματα πολύ πιο γρήγορα απ΄ότι θα περίμενε κανείς.

Τόσο στα φιλικά προετοιμασίας στην Ολλανδία όσο και στο φιλικό με τον Ατρόμητο, αλλά και το πρώτο επίσημο ματς με την ΑΕΛ Λεμεσού, ήταν ο ποδοσφαιριστής του Άρη με την μεγαλύτερη συμμετοχή στις τελικές φάσεις των “κιτρινόμαυρων”.

Ακόμα κι αν δεν ήταν ο τελευταίος παίκτης που ακουμπούσε την μπάλα, είχε με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο συμμετοχή. Είναι φορ που θα βγει και εκτός περιοχής, να μαρκάρει, να πιέσει, να κρατήσει μπάλα για να “δημιουργήσει” χώρους.

Μέχρι στιγμής όμως στάθηκε… άστοχος, με εξαίρεση βέβαια το πέναλτι εις βάρος του Ατρόμητου, το οποίο και έστειλε στα δίχτυα. Ειδικά στον ευρωπαϊκό αγώνα της περασμένης Πέμπτης σπατάλησε σημαντικές ευκαιρίες. Ο “καλός” Ιντέγε, όταν βρει ρυθμό και επανακτήσει την απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό του, έχοντας καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια, δεν θα αστοχήσει ξανά σε φάση σαν αυτή του 5ου λεπτού.

Θα βρει εστία όταν θα του “σερβιριστεί” ξανά η μπάλα στο κεφάλι, όπως έγινε ένα τέταρτο αργότερα…

Για τους ιθύνοντες του Άρη είναι θέμα χρόνου να αναπτύξει και πάλι ο Νιγηριανός την “ζεστή” σχέση του παρελθόντος με τα αντίπαλα δίχτυα. Γιατί παλεύει καθημερινά γι΄αυτό και το θέλει πολύ.

Σέβεται την ευκαιρία που του έδωσε ο Άρης να επιστρέψει και πάλι στο προσκήνιο και δεν δείχνει διατεθειμένος να μην την εκμεταλλευτεί. Ο Ιντέγε είναι ποδοσφαιριστής με κίνητρο και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει…

To Top