ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Άρης στην… τσίτα! Οι μάσκες έπεσαν, η ομάδα πιο πεισμωμένη θα παλέψει απέναντι σε όλους!

Ο ορισμός των διαιτητών στην 8η και με αποκορύφωμα την 9η αγωνιστική κατέγραψε ωμά, κυνικά, ξεδιάντροπα ότι οι μάσκες έπεσαν. Δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα απέναντι στον Άρη, ο οποίος δυνάμωσε αγωνιστικά, αλλά θέλουν να τον σταματήσουν με κάθε τρόπο. Ο Άρης το νιώθει, το βιώνει, αλλά για κακή τους τύχη παραμένει στην… τσίτα.

Η πρόφαση για τον ορισμό των Διαμαντόπουλου, Καραντώνη στο ΟΑΚΑ καταρρίφθηκε με τους ορισμούς της 9ης αγωνιστικής. Οκτώ συνολικά ξένοι διαιτητές στα παιχνίδια ακόμη και της… 2ης ΑΕΚ με τον προτελευταίο Απόλλωνα. Είναι σαφές ξεκάθαρο ότι ο Άρης είναι στην… άκρη ή καλύτερα στο στόχαστρο. Ορισμοί από τον Βρετανό Κλάτενμπεργκ που ούτε ως… μπλακ χιούμορ δεν μπορείς να τις χαρακτηρίσεις.

Ο Καραντώνης, ο “συνεργάτης” του Γιαννίκη και της ΑΕΚ, φύλακας-άγγελος του Λάζαρου Ρότα ορίστηκε και θα είναι ο πρώτος διαιτητής του αγώνα Βόλος-Άρης. Ένας άνθρωπος που στο παρελθόν έχει σφάξει στο… πόδι τον Άρη, όπως και σε εκείνο το αλησμόνητο 0-1 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά κυρίως μαζί με τον Διαμαντόπουλο αρνητικοί πρωταγωνιστές του “χειρουργείου” του ΟΑΚΑ πολύ πρόσφατα.

Πριν λίγες μέρες μάλιστα πέρα από την αποκάλυψη του Ρότα για να αποφύγει την κόκκινη κάρτα, ο Καραντώνης λειτούργησε ωμά, ως εντολοδόχος της ΑΕΚ σε ρόλο του… συνεργάτη-ελεγκτή των αδειών παραμονής των τεσσάρων ξένων του Άρη!

Όσο για το VAR, εκεί θα βρίσκεται ο διαιτητής Ευαγγέλου, ένας ακόμη «εξυγιαντικός» με τραγικές διαιτησίες κατά του Άρη, ειδικά σε εκείνο το ΑΕΚ-Άρης 1-1 με την ανύπαρκτη κόκκινη του Ιντέγε και το πέναλτι φάντασμα στον Ροζ.

Κι όλα αυτά ενώ είναι νωπές οι διαμαρτυρίες για την τραγική διαιτησία του ΟΑΚΑ. Μέσα σε αυτό το κάδρο, ο Άρης καλείται να αποδράσει και να αντιδράσει. Παίζοντας το ποδόσφαιρο που έδειξε ότι ξέρει να παίζει, πιο πεισμωμένος από ποτέ.

 

To Top