ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Άρης στοχεύει σε δύο ταλέντα του Δούκα

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έβαλε την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο για προφανείς λόγους, στο μυαλό του όμως θέλει να μείνει πολύ περισσότερο και να χτίσει. Προς αυτή την κατεύθυνση ο Άρης ενδιαφέρεται για δύο νέα παιδιά από τον Δούκα.

Οι κίτρινοι έχουν στοχεύσει τον Γιάννη Αγραβάνη και τον Γιώργο Καμπερίδη του Δούκα, ομάδα που τα τελευταία χρόνια δουλεύει με αποτελεσματικότητα στα τμήματα υποδομής και “παράγει” ταλαντούχους παίκτες.

Ο Αγραβάνης είναι ο μικρότερος αδελφός του παίκτη του Ολυμπιακού. Είναι γεννημένος το 1998, έχει ύψος 1,98μ. και αγωνίζεται στις θέσεις των φόργουορντ, είναι αριστερόχειρας και πολύ καλό σουτέρ από μακρινή απόσταση.

Ο Καμπερίδης είναι γεννημένος το 1999, έχει ύψος 1,97μ., αγωνίζεται στις θέσεις “2” και “3”, είναι πολύ δυνατό παιδί, που ξέρει καλά τα βασικά του αθλήματος και σαφώς μπορεί να πρωταγωνιστήσει αν συνεχίσει τη δουλειά.

Οι δύο συγκεκριμένοι αθλητές ανήκουν στον Δούκα και ο Άρης θα προσπαθήσει να τους αποκτήσει και να τους εντάξει στο πρόγραμμα του Παναγιώτη Γιαννάκη.

To Top