“Ο Άρης τίμησε με το παραπάνω τον Αγγέλου, του έδωσε μια μεγάλη ευκαιρία”

O Χάρης Παπαγεωργίου τιμήθηκε στη διάρκεια του ημιχρόνου του νικηφόρου αγώνα του Άρη με τον Ίκαρο Χαλκίδας στο «Nick Galis Hall».

Αναφέρθηκε στις συγκινητικές στιγμές της εκδήλωσης, τις συζητήσεις με παλιούς συμπαίκτες της «χρυσής» ομάδας του 1979 και όχι μόνο, καθώς επίσης και τις ενέργειες της διοίκησης να συνεχίσει με ανάλογες πρωτοβουλίες όπως αυτή του Aris Golden Club.

Aναλυτικά τα όσα είπε στα “ΑΝ 98,7”:

Στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε: «Ήταν μια σεμνή και συγκινητική πρωτοβουλία του Aris Golden Club, προγραμματισμένη αρχικά να διεξαχθεί στο ημίχρονο του ημιτελικού με τον Πανιώνιο, αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. Θα πρέπει να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Όμηρο Φωτιάδη, το Δ.Σ. και όλους τους ανθρώπους που εργάστηκαν γι’ αυτήν την εκδήλωση, καθώς επίσης και όλο τον κόσμο που ήρθε. Με συγκίνησε πραγματικά όταν όλοι σηκώθηκαν και χειροκρότησαν, ήταν μια επιβράβευση για την προσφορά 15 χρόνων στον Άρη».

Για τη δεξίωση που πραγματοποιήθηκε μετά το τέλος του αγώνα, ανέφερε: «Είχα την ευκαιρία να δω και παλιούς συμπαίκτες, οι οποίοι με τίμησαν με την παρουσία τους. Κάποιοι εξ αυτών είχαν πολλά χρόνια να έρθουν στο γήπεδο και τους προέτρεψα να το κάνουν συχνότερα. Είναι κι ένας ρόλος αυτός, που μου επιφυλάσσει το Golden Club, να φέρω κοντά στην ομάδα ανθρώπους που έχουν φορέσει την τιμημένη κίτρινη φανέλα, αλλά για διάφορους λόγους έχουν απομακρυνθεί. Από εκεί και πέρα, είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον σημερινό αρχηγό της ομάδας, Αντώνη Ασημακόπουλο, καθώς και άλλα παιδιά μετά τη λήξη του αγώνα, τους ανθρώπους της Κ.Α.Ε. και όχι μόνο».

Για το γεγονός ότι η διοίκηση της Κ.Α.Ε. πιστεύει και επενδύει στις τιμές που πρέπει να αποδοθούν σε παίκτες – ζωντανή ιστορία του Άρη, επεσήμανε: «Επειδή ακριβώς συμβαίνει αυτό, είναι χρέος και δικό μου αλλά και όλων των παλιών είναι να στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια γιατί βλέπουμε ανιδιοτέλεια, ότι έχει άλλη φιλοσοφία και νοοτροπία και προσπαθεί να φέρει μπροστά παλιούς παίκτες. Συνεχάρην τον Λευτέρη Αρβανίτη γι’ αυτό και τις κινήσεις του για την ομάδα του 1979, που κατέκτησε το πρωτάθλημα, προκειμένου να έρθουμε πιο κοντά».

Για την νίκη επί του Ικάρου Χαλκίδας, υπογράμμισε: «Ήταν παιχνίδι περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα. Εξ αρχής φάνηκε καθαρά ότι ο Ίκαρος ήρθε για να διεκπεραιώσει την υποχρέωσή του. Οι παίκτες του Άρη δε χρειάστηκε να φορτσάρουν, ήταν ένα εύκολο απόγευμα, όπως άρμοζε στο εορταστικό κλίμα μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Σιγά-σιγά, θέλοντας και μη, το μυαλό παικτών, τεχνικής ηγεσίας και όλου του συλλόγου θα επικεντρωθεί στον τελικό του κυπέλλου, όσο θα πλησιάζει κι εκείνη η ημερομηνία».

Για την αποχώρηση του Βαγγέλη Αγγέλου από τον πάγκο, σχολίασε: «Είμαι άνθρωπος άλλης αντίληψης. Ανήκω σε άλλη εποχή, που είχαμε ιδανικά, εκτιμούσαμε τη φανέλα, ήμασταν Αρειανοί. Τώρα παίκτες και τεχνικοί είναι επαγγελματίες, κοιτάζουν πρώτα τα οικονομικά τους μεγέθη. Ο Άρης τίμησε με το παραπάνω τον Βαγγέλη Αγγέλου, του έδωσε μια μεγάλη ευκαιρία να είναι προπονητής σε μια μεγάλη ομάδα, με τεράστιο όνομα και ιστορία, και νομίζω ότι για τη λύση της συνεργασίας υπερίσχυσε η πολύ καλή οικονομική προσφορά που είχε από την τουρκική ομάδα».

Στέλνοντας τις δικές του ευχές για το 2014, κατέληξε: «Εύχομαι στους αθλητές να ζήσουν έντονες συγκινήσεις, όπως εμείς στο παρελθόν, και να γράψουν τη δική τους σελίδα με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου κατακτώντας νίκες και διακρίσεις. Για τους φιλάθλους εύχομαι προσωπική και οικογενειακή ευτυχία σε όλους. Να ζήσουμε ξανά μεγάλες στιγμές με τον Άρη και να τον δούμε όσο πιο ψηλά μπορεί να πάει, για να είμαστε όλοι περήφανοι και χαρούμενοι».

To Top