ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Άρης τιμά τη μνήμη του μπασκετάνθρωπου Μαυροσκούφη με φιλικό κόντρα στην Γκαζιαντέπ (PRESSARIS – LIVE, 18:00)

Την μνήμη του μεγάλου Θεσσαλονικιού μπασκετάνθρωπου Συμεών Μαυροσκούφη τιμάει σήμερα (18:00) ο Άρης συμμετέχοντας στα 26α Μαυροσκούφεια του Συνδέσμου Διαιτητών Θεσσαλονίκης, με το φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Γκαζιαντέπ του Στέφανου Δέδα στο Αλεξάνδρειο.

Μετά τα δύο φιλικά με ΤΣΣΚΑ και Ολυμπιακό, που είχαν πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας, ο Άρης υποδέχεται αύριο την τουρκική ομάδα, θέλοντας να παρουσιάσει ακόμα καλύτερη εικόνα και να δείξει πρόοδο από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Η Γκαζιαντέπ είναι ομάδα με ποιότητα, αλλά και πολλές απουσίες καθώς αυτή τη στιγμή στην διάθεση του Δέδα υπάρχουν μόλις επτά παίκτες με συμβόλαιο και το ροτέισον είναι ιδιαίτερα μικρό.

Οι κίτρινοι έχουν τα προβλήματά τους. Δεν θα παίξει και πάλι ο Μιχάλης Τσαϊρέλης αφήνοντας ως λύσεις στην θέση “4” τον Βασίλη Χρηστίδη και τον – κατ’ ανάγκη – Βασίλη Σίμτσακ, ενώ ενδεχομένως να πάρει λεπτά συμμετοχής στην θέση αυτή ο Ντέβιν Μαρμπλ, σχήμα που ίσως φανεί χρήσιμο σε “ειδικές καταστάσεις” μέσα στην χρονιά.

Ερωτηματικό είναι η συμμετοχή του Γουίλ Κάμινγκς, που νιώθει ενοχλήσεις στο λαγονοψοΐτη. Δεν αποκλείεται να προφυλαχθεί ώστε να είναι έτοιμος στα τρία τελευταία φιλικά και σήμερα να μοιραστούν τον χρόνο ο Βασίλης Ξανθόπουλος με τον Δημήτρη Φλιώνη και τον Στέλιο Πουλιανίτη.

To Top