ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ο Άρης των «φιλικών» τελείωσε δεύτερο προπονητή του Ολυμπιακού μέσα στην ίδια σεζόν

Ο Μίτσελ τελείωσε από τον Ολυμπιακό μετά την ισοπαλία με τον Άρη και έγινε ο δεύτερος προπονητής που αποχωρεί από τους Πειραιώτες στη φετινή σεζόν μετά από τα μεταξύ τους ντέρμπι!

Ο πρώτος ήταν φυσικά ο Κάρλος Κορμπεράν, όταν απομακρύνθηκε από τον πάγκο μετά την 5η αγωνιστική και την ήττα με 2-1 που γνώρισαν οι Πειραιώτες στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Θυμίζουμε οτι οι Πειραιώτες είχαν κάνει ένα πολύ κακό ξεκίνημα στη στο πρωτάθλημα, έχοντας φέρει 0-0 στην Τρίπολη με τον Αστέρα τη 2η αγωνιστική, 1-1 με τον Βόλο στο Καραϊσκάκη την 4η με αποτέλεσμα να καίγονται για τη νίκη την επόμενη, που ήταν το ντέρμπι με τον Άρης στη Θεσσαλονίκη.

Ο Γιώργος Μασούρας άνοιξε το σκορ για τους Πειραιώτες στο 15′, όμως η συνέχεια ανήκε στον Άρη που με δύο γκολ (76′ Μαντσίνι και 80′ Πάλμα) ανέτρεψε τα δεδομένα και οδήγησε τον Ολυμπιακό σε μια οδυνηρή ήττα. Μετά και το κακό ξεκίνημα στην Ευρώπη ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την διοίκηση που ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Κορμπεράν.

Να που τώρα μία ακόμη απομάκρυνση προπονητή από τον Ολυμπιακό, αυτή του Μίτσελ, προκύπτει μετά από παιχνίδι με τον Άρη. Είναι που είναι φίλες οι δύο ΠΑΕ…

To Top