Ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Παλέ, με το… μυαλό στο Μεσολόγγι (PRESSARIS LIVE, 18:00)

Ο Άρης υποδέχεται σήμερα (18:00, ΕΡΤ3) τον Παναθηναϊκό στο Nick Galis Hall στον εξ αναβολής αγώνα της 4ης αγωνιστικής, με τον οποίο ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος στην Basket League.

Αντιλαμβάνονται όλοι πως ο Άρης είναι το αουτσάιντερ στο σημερινό παιχνίδι, διότι ο αντίπαλός του είναι ομάδα με πολλές περισσότερες και πιο ποιοτικές λύσεις, αν και δεν βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό “φεγγάρι” και έχει και καινούριο προπονητή (Κάτας αντί Βόβορα).

Οι κίτρινοι από την πλευρά τους έχουν και πάλι προβλήματα. Είναι δεδομένο ότι δεν θα αγωνιστούν ξανά οι Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς και Μίλαν Μιλόσεβιτς, ενώ σήμερα θα αποφασιστεί η συμμετοχή των Μάριο Λιτλ και Τζαμάλ Σούλερ.

Η πικρή πραγματικότητα είναι πως ο Άρης έχει το μυαλό του ήδη στον επόμενο αγώνα, με το Μεσολόγγι στο Παλέ, γιατί εκείνο το παιχνίδι πρέπει πάση θυσία να κερδίσει.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Μιλόσεβιτς δεν θα πιεστεί να αγωνιστεί σήμερα, ενώ όλοι περιμένουν τον Ντραγκίτσεβιτς να είναι παρών την επόμενη βδομάδα, έστω κι αν δεν βρίσκεται στο 100% των δυνατοτήτων του μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες που θα διεξαχθεί το παιχνίδι με τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό, ο Άρης οφείλει να παρουσιάσει αγωνιστικό πρόσωπο που να πιστοποιεί μια βελτίωση σε σχέση με ότι έκανε κόντρα στο Περιστέρι.

Προφανώς και οι απουσίες θα παίξουν ρόλο, προφανώς και ο αντίπαλος είναι ποιοτικός, αλλά ο Άρης οφείλει να κάνει το παιχνίδι του και ότι καλύτερο προκύψει.

To Top