ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υποχρεωμένος να βγάλει πάθος κι ένταση ο Άρης, για το “τρίποντο” απέναντι στον Παναθηναϊκό! (PRESSARIS LIVE, 19:30)

Τον Παναθηναϊκό υποδέχεται σήμερα (PRESSARIS, 19:30, Novasports1) ο Άρης, για την 17η αγωνιστική της Super League, με μοναδικό στόχο τη νίκη, προκειμένου να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μετά από τις δύο τελευταίες βαθμολογικές απώλειες, με ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ. 

Oι “κιτρινόμαυροι” θέλουν μόνο τη νίκη, προκειμένου να παραμείνουν στην 2η θέση της βαθμολογίας, έστω και με “συγκάτοικο” την ΑΕΚ(εφόσον κερδίσει), καθώς αμφότεροι έχουν από 33 βαθμούς σε 16 αναμετρήσεις. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του, έχει 25 βαθμούς σε 16 αγώνες.

Από το τελευταίο ντέρμπι, με την ΑΕΚ, έλειψαν το πάθος και η ένταση στο παιχνίδι του Άρη, κάτι που πρέπει να έχουν σήμερα οι παίκτες του Άκη Μάντζιου, ώστε να φτάσουν στο εξόχως σημαντικό “τρίποντο”, το δεύτερο για το 2021.

O εντός έδρας απολογισμός του Άρη είναι 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες, ενώ ο Παναθηναϊκός μακριά από την έδρα του, έχει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Η αποστολή του Άρη:

Boucher, Cuesta, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Bruno Gama, Sakic, Benalouane, Rose, Mancini, Matilla, Lucas Sasha, Xande Silva, Jeggo, Kace, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Χατζηπιρπιρίδης.

Εκτός αποστολής έμεινε για τρίτο σερί ματς ο Facundo Bertoglio, που βρίσκεται σε πρόγραμμα επανένταξης.

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα είναι ο διαιτητής του σημερινού ντέρμπι. Στο πλευρό του Έλληνα διαιτητή θα βρίσκονται οι Πολυχρόνης Κωσταρας (Αιτωλοακαρνανίας) και Ανδρέας Μεϊντάνης (Αχαΐας). Στο VAR οι Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων) και Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας), 4ος ο Αριστομένης Κουτσιάυτης και παρατηρητής ο Αλέξανδρος Τικόζογλου (Μακεδονίας).

 

To Top