ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άρης ψάχνει την βελτίωσή του (ακόμα και) στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό (PRESSARIS LIVE, 19:00)

Ο Άρης θα προσπαθήσει να βρει σήμερα (19:00) θετικά κομμάτια στην διάρκεια της αναμέτρησής του με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική της Basket League, τα οποία θα πρέπει να αξιοποιήσει στη συνέχεια της σεζόν.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι οι πιθανότητες νίκες μέσα στο ΟΑΚΑ είναι μηδαμινές, διότι ο αντίπαλος είναι ομάδα που και καλύτερη ποιότητα έχει και μεγαλύτερο βάθος, ενώ ο Άρης θα παραταχθεί και πάλι με τις δύο πολύ σημαντικές απουσίες του (Μποχωρίδης, Μόρις).

Ο Σούλης Μαρκόπουλος, ωστόσο, περιμένει να δει από τους παίκτες του να παρουσιάζουν κατ’ αναλογία φυσικά ένα καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με αυτό που έχουν παρουσιάσει στις τρεις σερί ήττες τους στο πρωτάθλημα, ώστε αυτό το καλό πρόσωπο να αξιοποιηθεί στη συνέχεια της σεζόν και δη στον επόμενο αγώνα, με τον Κολοσσό στο Παλέ.

Δυστυχώς για τον Άρη είναι έτσι διαμορφωμένη η κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ και στο “εσωτερικό” του, που σήμερα δεν μπορεί να υπάρχει απαίτηση για νίκη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει όλοι να παλέψουν για κάθε κατοχή, για κάθε διεκδικίσιμη μπάλα, σε άμυνα και επίθεση.

Εκεί θα “γεννηθούν” και τα όποια “κέρδη” μπορεί να αποκομίσει η ομάδα του Μαρκόπουλου, έχοντας προφανώς στο πίσω μέρος του μυαλού και τον πολύ κρίσιμο αγώνα με τον Κολοσσό την επόμενη βδομάδα.

To Top