Σίτι: Χάνουν το ματς με τη Λίβερπουλ οι Ρόντρι και Ζιντσένκο

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ξεκαθάρισε πως περιμένει την επιστροφή του Ρόντρι και του Ζιντσένκο μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τα προκριματικά του EURO, κάτι που σημαίνει ότι χάνουν το ντέρμπι κορυφής με τη Λίβερπουλ.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Πέρα από τα αγωνιστικά πλάνα του για τους αγώνες της Μάντσεστερ Σίτι, ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει αναλάβει και τις ιατρικές ανακοινώσεις για τους πολλούς τραυματίες της ομάδας του. Οι δύο τελευταίες περιπτώσεις αφορούν τους Ζιντσένκο και Ρόντρι.

Ο Γκουαρντιόλα ρωτήθηκε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για τον αγώνα με την Άστον Βίλα. Ουσιαστικά και οι δύο θα είναι εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα ακόμα με την επιστροφή τους να προσδιορίζεται χρονικά μετά το τέλος της προκριματικής φάσης του EURO.

“Ο Ζιντσένκο είχε μια επαφή γόνατο με γόνατο και ένιωσε κάτι στο κόκκαλο. Υποβλήθηκε σε επέμβαση και θα μείνει εκτός για ακόμα 4-5 εβδομάδες. Για τον Ρόντρι μου είπαν ότι θα είναι έτοιμος μετά τη διακοπή” τόνισε ο Καταλανός κόουτς.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό που είπε ο Πεπ Γκουαρντιόλα; Ότι οι δύο παίκτες θα απουσιάσουν σίγουρα από τα ματς με Άστον Βίλα (26/10, Πρωτάθλημα, εντός), Σαουθάμπτον (29/10, Πρωτάθλημα,εντός), Αταλάντα (06/11, Champions League,εκτός) και Λίβερπουλ (10/11, Πρωτάθλημα, εκτός).

To Top