ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Άρης ψάχνει την… επιβεβαίωση της ανοδικής πορείας του στην Αμαλιάδα (PRESSARIS LIVE, 17:00)

Την επιβεβαίωση της ανοδικής του πορείας αναζητάει σήμερα (17:00) ο Άρης στην Αμαλιάδα απέναντι στον Κόροιβο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, θέλοντας την δεύτερη εκτός έδρας νίκη του, για να καλύψει όσο πιο άμεσα γίνεται τις προηγούμενες απώλειές του.

Ο Άρης θύμισε… Άρη την περασμένη Τετάρτη και θέλει να συνεχίσει στο ίδιο επίπεδο απόδοσης, το οποίο αν και εφόσον συμβεί θα του προσφέρει ένα ήρεμο απόγευμα στο κλειστό της Ήλιδας.

Από τους κίτρινους εξαρτάται 100% το παιχνίδι και η έκβασή του. Αν παίξουν όπως την Τετάρτη, θα κερδίσουν εύκολα. Αν όχι, θα βάλουν τον Κόροιβο στο παιχνίδι, θα δώσουν δικαιώματα και από εκεί και μετά το… έργο το ξέρουν γιατί το έχουν ζήσει δύο φορές στο ίδιο γήπεδο.

Χρειάζεται σοβαρότητα, χρειάζεται σωστό διάβασμα στις ενδεχομένως πολύπλοκες άμυνες που θα προσπαθήσει να παίξει ο Κόροιβος και κυρίως καθαρό μυαλό και σωστές αντιδράσεις, πρωτίστως στο επιθετικό κομμάτι, διότι οι κίτρινοι έχουν δείξει ότι έχουν μια αμυντική βάση.

Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες με ομάδες που είναι υποδεέστερες. Ο Άρης έχει χάσει δύο παιχνίδια που θα έπρεπε να έχει κερδίσει, έχει μείνει πίσω στην μάχη για την πρώτη τετράδα κι ας έχουν περάσει μόλις πέντε αγωνιστικές και καλείται να περιορίσει τα λάθη και τις απώλειές του.

Δεν έχει κερδίσει ποτέ στην Αμαλιάδα και ήρθε η ώρα να το κάνει για να μη τριτώσει το… κακό από μια ομάδα που σαφέστατα είναι χαμηλότερης δυναμικότητας και σε σύγκριση με τις προηγούμενες χρονιές δεν έχει καν την ίδια ποιότητα.

To Top