ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φλιώνης: “Τιμή για μένα να παίζω σε έναν ιστορικό σύλλογο όπως ο Άρης” (video)

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα του Τσάμπιονς Λιγκ έδωσε ο Δημήτρης Φλιώνης, υπογραμμίζοντας πως είναι ιδιαίτερη τιμή για τον ίδιο να φοράει την φανέλα του Άρη, με την οποία ουσιαστικά μεγάλωσε και γαλουχήθηκε μπασκετικά!

Ο 19χρονος πλέι μέικερ τόνισε αρχικά: “Μου αρέσει αυτός ο τρόπος ζωής (του επαγγελματία αθλητή). Έχω αρχίσει και συνηθίζω, προσαρμόζομαι. Δεν είναι όσο εύκολο σκεφτόμουν ότι θα ήταν. Πολλές προπονήσεις, πολλές ώρες στο παρκέ, αλλά είναι κάτι που μου αρέσει, γιατί λατρεύω να δουλεύω και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σε αυτή την ομάδα για δεύτερη χρονιά”.

Σε ερώτηση για τις δυσκολίες που συνάντησε στα πρώτα βήματα της επαγγελματικής του καριέρας σχολίασε: “Δύσκολο κομμάτι ήταν να προσαρμοστώ στην σκληρότητα του αθλήματος, γιατί όταν από τα τμήματα υποδομής προάγεσαι στην ανδρική ομάδα αυτό είναι πάντα δύσκολο”.

Για την παρουσία του στον Άρη είπε: “Παίζω εδώ από τότε που άρχισα να παίζω μπάσκετ. Είναι τιμή για μένα και είναι μοναδικό για κάθε αθλητή να παίζει σε ένα ιστορικό σύλλογο όπως ο Άρης”, ενώ για τις μεγάλες στιγμές του παρελθόντος υποστήριξε: “Έχω δει πολλά πράγματα από τις ευρωπαϊκές πορείες του Άρη και μου αρέσουν αυτές οι στιγμές. Θέλω να τις ξαναζήσω και δεν θα σταματήσω να δουλεύω για να γίνει πραγματικότητα το όνειρό μου”.

To Top