Ο έλεγχος από το PRESSARIS: Η απόδοση των παικτών και τα τρία λεπτά σημεία

Η ανάγνωση του αγώνα κόντρα στη Βέροια μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμη για το τεχνικό δίδυμο Πασιαλή, Μπουγιουκλή.
1. Ο Άρης έβαλε τρεις «χρυσούς» βαθμούς στο ενεργητικό του καθώς κάθε άλλο αποτέλεσμα θα ήταν παταγώδης αποτυχία
2. Βελτίωσε αισθητά τη θέση του στο πρωτάθλημα και απέκτησε ψυχολογία από τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα και την πρώτη ανατροπή μετά από καιρό
3. Η εξέλιξη του αγώνα δίνει την ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα και αποφυγή λαθών στον αγωνιστικό σχεδιασμό. Κάποια πράγματα δεν δούλεψαν, φάνηκαν κι αυτό είναι κέρδος.
ΜΑΡΚΟΣ ΒΕΛΛΙΔΗΣ: 7
Δέχτηκε πολύ νωρίς το γκολ για το οποίο δεν φέρει καθολική ευθύνη. Με εξαίρεση κάποια σουτ από μακρινή απόσταση λίγες φορές κινδύνεψε η εστία του, δείχνοντας συγχρόνως ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση.
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ: 6
Στο πρώτο 20λεπτο δεν δέχτηκε πίεση μόνο η δεξιά πτέρυγα της ομάδας, αλλά όλη η αμυντική της γραμμή. Με τις εσωτερικές αλλαγές και την αλλαγή ρόλων Οικονομόπουλου, Καζναφέρη, επήρθε ισορροπία στα μετόπισθεν.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ: 6
Φάνηκε ξεκάθαρα πως δεν μπορεί να αποδώσει ως μπακ-χαφ. Η θέση του είναι στο κέντρο ανασταλτικά, γεγονός που είδαν και διόρθωσαν άμεσα οι προπονητές του. Πάντως, έχει κάνει και καλύτερα παιχνίδια.
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ: 6
Έχουμε επισημάνει κατ΄ επανάληψη ότι αποτελεί πολύτιμη μονάδα στον φετινό Άρη. Δυστυχώς φέτος δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό. Ωστόσο γίνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι καλύτερος. Είναι θέμα χρόνου.
ΝΤΑΒΙΝΤ ΑΓΚΑΝΘΟ: 8
Ήταν για ακόμα μια φορά ο ουσιαστικότερος παίκτης της ομάδας. Ο Ισπανός δεν μόνο έχει άμεση σχέση με τα δίχτυα, αλλά «τραβάει» με την παρουσία του και τους υπόλοιπους μέσα στο παιχνίδι. Η απουσία του στον επόμενο αγώνα θα είναι μεγάλη απώλεια.
ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΝΟΣ: 6
Από τις πιο βασικές μονάδες του φετινού Άρη, αν και δεν φάνηκε όσο περίμεναν πολλοί, λόγω και της καλής ψυχολογίας από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Όπως κι αν έχει είναι βασικότατο στέλεχος και τον εμπιστεύονται οι προπονητές του.
ΡΟΥΜΠΕΝ ΠΟΥΛΙΔΟ: 6
Όσο περνάει ο καιρός δείχνει να «δένει» την άμυνα και να προσαρμόζεται στον ηγετικό ρόλο για τον οποίο άλλωστε αποκτήθηκε. Ελπίζουμε να μην τον πάει πίσω ο τραυματισμός του.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ: 6
Δεν ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού. Το σίγουρο είναι πως μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερο δίνοντας βαρύτητα στο μεγάλο του ατού, την ταχύτητα.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ: 7
Η αριστερή πτέρυγα είχε σαφώς λιγότερα προβλήματα στο δύσκολο χρονικό διάστημα του πρώτου ημιχρόνου. Είναι σταθερός και προσεκτικός στο χώρο ευθύνης του. Έχει σύμμαχο το χρόνου και τις εμπειρίες που αποκομίζει σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΥΝΑΣ: 6
Ήταν εμφανώς έξω από τα νερά του. Η θέση του είναι στις πλάγιες γραμμές και όχι στο κέντρο του γηπέδου. Δικαιολογημένη 100% η αλλαγή στο χρονικό σημείο που έγινε. Θα βοηθήσει, αλλά όχι έχοντας το ρόλο του ελεύθερου μέσου.
ΝΟΥΝΟ ΚΟΕΛΙΟ: 7
Η παρουσία του Πορτογάλου κρίνεται άκρως απαραίτητη στο βασικό σχήμα και μεγάλο πρόβλημα όταν είναι απών. Αθόρυβος και ουσιαστικός. Το καλό είναι επίσης ότι διορθώνει τα λάθη του.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΕΣΙΟΣ: 7
Πρόσθεσε μια καλή εμφάνιση, την οποία συμπλήρωσε με γκολ. Είχε άγχος κρατώντας την μπάλα στα πόδια. Φυσιολογικό σε ένα βαθμό, όμως πρέπει να το ξεπεράσει.
 ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΙΔΟΣ: 6
Έχει κάνει και καλύτερα παιχνίδια. Μπήκε «κρύος» στον αγώνα και χρειάστηκε αρκετός χρόνος για να βρει το ρυθμό του.
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ: 6
Είχε να αγωνιστεί αρκετές εβδομάδες πράγμα που φάνηκε ξεκάθαρα μέσα στο γήπεδο. Είναι πάνω απ΄ όλα  θέμα αυτοπεποίθησης, την οποία οφείλει να ανακτήσει άμεσα για να επιστρέψει στη βασική εντεκάδα.
Η ΒΕΡΟΙΑ
Η ομάδα της Ημαθίας αποτελείται από ένα κράμα έμπειρων, φιλόδοξων νεαρών με κίνητρο παικτών, καθώς και πολύ ποιοτικών ξένων. Το παιχνίδι με το γρήγορο τέρμα ήρθε στα μέτρα της γιατί παίζει σωστά την αντεπίθεση. Πάντως δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση το υπερβολικά σκληρό παιχνίδι των ποδοσφαιριστών της από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό.
Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Ο Μιχάλης Κουκουλάκης είχε σαφώς πολύ δουλειά. Μοίρασε 16 κάρτες -οι περισσότερες δικαιολογημένες- και προσπάθησε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων σ΄ ένα γεμάτο φάσεις για το διαιτητή παιχνίδι. Με λάθη οι βοηθοί Καρσιώτης, Κοντιζάς.
To Top