Φάρσα για αυτοκτονία του Κώστα Τσάκωνα! Διέψευσε live τον… θάνατό του! (video)

Κακόγουστη φάρσα έστησε κάποιος χθες μέσω του διαδικτύου, αφήνοντας να… διαρρεύσει η “είδηση” της αυτοκτονίας του ηθοποιού Κώστα Τσάκωνα! Μάλιστα, υπήρχε και “σημείωμα” του ηθοποιού! Η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου για αρκετή ώρα χθες το βράδυ, μέχρι και γκρουπ στο facebook δημιουργήθηκε για τον γνωστό ηθοποιό, ο οποίος τελικά παρενέβη και… διέψευσε τον θάνατό του!

Ο Χάρυ Κλυνν στο προσωπικό του blog που διατηρεί αφού “μετέδωσε με κάθε επιφύλαξη” την “είδηση” εν συνεχεία έγραψε: “ΜΟΥΦΑ Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΣΑΚΩΝΑ. Όλα ξεκίνησαν από μια ανάρτηση αναγνώστη του zougla.gr (Το zougla.gr φιλοξενεί αναρτήσεις αναγνωστών χωρίς προφανώς να τις ελέγχει) Από ‘κει η είδηση έκανε το γύρο του διαδικτύου δημιουργώντας τον ανάλογο θόρυβο. Την ίδια στιγμή ο Κώστας είχε συζήτηση live σε web TV με τον Ηλία Κακλαμάνη. Τελικά όλα ήταν μια άθλια φάρσα… Ευτυχώς! Τί είδους σκοπιμότητα εξυπηρετεί μια τέτοια φάρσα, όμως;”.

Θέση πήρε επισήμως και το “zougla.gr” όπου και αναρτήθηκε το σχετικό θέμα: “Κάποιοι θεωρούν ότι το να παίζουν με την υγεία κάποιων ανθρώπων είναι αστείο. Ο Κώστας Τσάκωνας χαίρει άκρας υγείας. Υπενθυμίζεται ότι στο blog της Ζούγκλας οι αναγνώστες γράφουν χωρίς την παρέμβαση των δημοσιογράφων.

H admin σας παρακαλεί να μην βωμολοχείτε και να μην γράφετε ανυπόστατα και κακόγουστα αστεία”.

Την ίδια ώρα που “έτρεχε” το θέμα στο διαδίκτυο ο Κώστας Τσάκωνας συμμετείχε σε εκπομπή του Ηλία Κακλαμάνη στο ίντερνετ και διέψευσε live τον… θάνατό του!

 

To Top