Ο έλεγχος του PRESSARIS: Νίκη με αίσθημα… αυτοσυντήρησης

Νίκη ουσίας και ψυχολογίας για το Άρη. Οι κίτρινοι είχαν πάθος, υπομονή και πάνω απ όλα διάθεση να παλέψουν το παιχνίδι μέχρι και το τέλος. Οι τρεις βαθμοί δεν ήταν απλά αναγκαίοι, αλλά επιβεβλημένοι για την ηρεμία και την αυτοπεποίθηση των παικτών. Λειτούργησαν με το αίσθημα την αυτοσυντήρησης.
ΜΑΡΚΟΣ ΒΕΛΛΙΔΗΣ: 5
Δεν ήταν από τις καλύτερες εμφανίσεις του Έλληνα τερματοφύλακα. Χρεώνεται το λάθος στο γκολ του Πανιωνίου. Γενικότερα δεν ήταν στη μέρα του.
 
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ: 6
Με ατομικά λήθη στο πρώτο ημίχρονο. Βελτιώθηκε αισθητά στο δεύτερο με καλύτερες τοποθετήσεις και επεμβάσεις.
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ: 7
Αθόρυβος και σταθερός στον χώρο ευθύνης του. Ανέβηκε επιθετικά όποτε χρειάστηκε να δώσει βοήθειες μεσοεπιθετικά.
ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ: 7
Πραγματοποίησε θετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο. Πέτυχε το πρώτο γκολ και έδωσε αρκετές μάχες έξω από την αντίπαλη περιοχή. Η απόδοσή του έπεσε σταδιακά.
ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΝΟΣ: 7
Έκανε την «βρόμικη» δουλειά στο χώρο του κέντρου. Η παρουσία του δίνει πολλές λύσεις στη μεσαία γραμμή.
ΡΟΥΜΠΕΝ ΠΟΥΛΙΔΟ: 7
Η εμπειρία και μόνο του Ισπανού δίνει λύσεις στο κέντρο της άμυνας. Η επιστροφή του στο βασικό σχήμα λύνει τα χέρια του προπονητή.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ: 7
Δραστήριος όπως πάντα. Ευτυχώς, ο τραυματισμός του δεν επηρέασε την απόδοση της ομάδας για να κυνηγήσει τη νίκη μέχρι και το τέλος.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ: 7
Έκανε σε γενικές γραμμές καλό παιχνίδι. Δείχνει σταθερότητα στην αριστερή πλευρά της άμυνας, ενώ προωθείται όποτε του δίνεται η ευκαιρία.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΥΝΑΣ: 6
Ελαφρός πεσμένος σε απόδοση σε σχέση πάντα με τις τελευταίες του εμφανίσεις. Ο νεαρός έχει όλο το μέλλον μπροστά του.
 
ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: 7
Αρχίζει να μπαίνει σιγά-σιγά στους ρυθμούς της ομάδας. Ο προπονητής τον εμπιστεύεται και του δίνει φανέλα βασικού. Οφείλει να αρπάξει κάθε ευκαιρία.
ΝΟΥΝΟ ΚΟΕΛΙΟ: 7
Επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις. Έπαιξε αποτελεσματικά τον ρόλο του κόφτη κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Επίσης, έκανε καλό δίδυμο με τον Παπαστεριανό.
ΝΤΑΒΙΝΤ ΑΓΚΑΝΘΟ: 7
Ακόμα και ανέτοιμος κάνει τη διαφορά. Η ποιότητά του είναι δεδομένη, του αρκεί μια φάση για να κάνει αυτό που πρέπει. Να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ: 7
Βοήθησε μεοεπιθετικά όταν η ομάδα χρειάστηκε δυνάμεις για στο τελευταίο 20λεπτο. Επίσης, έχει συμμετοχή στο νικητήριο γκολ του Άρη, με την καλή κίνηση και την σέντρα που έβγαλε για το κεφάλι του Αγκάνθο.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟΣ: 6
Δεν έχει βρει ακόμα τον καλό του εαυτό, απόρροια της μακράς απουσίας του. Ωστόσο παραμένει πάντα μια καλή λύση στα πλάνα του προπονητή.
Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Ήρθε στη Θεσσαλονίκη με πολλές απουσίες και παρουσιάστηκε ιδιαίτερα προσεκτικός στο πρώτο ημίχρονο. Είναι χαρακτηριστικό πως η άμυνα του Πανιωνίου ρισκάρει παίζοντας ψηλά., Πράγμα που δεν εκμεταλλεύτηκε ο Άρης κυρίως στα πρώτα 45 λεπτά. Παρόλα αυτά, ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις, ενώ φαίνεται πως είναι δουλεμένη σαν ομάδα στην τακτική.
Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Άλλη μια προβληματική διαιτησία για τον Άρη μέσα στην έδρα του. ο Γιάχος έκλεισε τα μάτια σε δυο εμφανέστατες περιπτώσεις πέναλτι. Η ιστορία επαναλαμβάνεται, αυτή την φορά ωστόσο δεν συνοδεύτηκε με νέα απώλεια βαθμών. Προβληματική και η διαιτησία των βοηθών Καρσιώτη, Ευθυμιάδη.
To Top