Παρών στο Χαριλάου ο Αραβίδης, μίλησε με φίλους του Άρη!

Ο Λεωνίδας Καμπάνταης και ο Χρήστος Αραβίδης πέραν του ότι είναι συμπαίκτες στον Πανιώνιο, έχουν ένα ακόμα κοινό χαρακτηριστικό που δεν είναι άλλο από το πέρασμά τους από τον Άρη. 

Οι δύο ποδοσφαιριστές των “κυανέρυθρων” που κατά το παρελθόν αγωνίστηκαν με τα χρώματα του “θεού του πολέμου” δεν ξέχασαν καθόλου τους φίλους που έκαναν το διάστημα που βρέθηκαν στην ομάδα της Θεσσαλονίκη, αλλά ούτε και τους φιλάθλους. Ο Καμπάνταης που πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, μετά τη λήξη του πρώτου 45λεπτου κατευθύνθηκε προς τον πάγκο των “κίτρινων” και χαιρέτισε παλιούς του φίλους και συνεργάτες.

Στον αντίποδα, ο Αραβίδης, που δεν αγωνίστηκε λόγω των κίτρινων καρτών που συγκέντρωσε, παρακολούθησε το ματς από την κερκίδα των επισήμων μαζί με φίλους του Άρη.

Μάλιστα, στην ανάπαυλα του ημιχρόνου δεν παρέλειψε να χαιρετίσει και αυτός με τη σειρά του παλιούς φίλους, γνωστούς, αλλά και μέλη της ΠΑΕ, ενώ ήταν ιδιαίτερα “ζεστός” με τους φίλους του Άρη, οι οποίοι διαρκώς τον σταματούσαν και του έπιαναν κουβέντα.

To Top