Ο έλεγχος των παικτών από το PRESSARIS: Έκαναν το καθήκον τους…

Χωρίς να εξετάσουμε την ποιότητα του αγώνα, μόνο για την ανατροπή που πέτυχε ο Άρης αξίζουν τα εύσημα σε παίκτες και προπονητή. Η ομάδα έκανε το καθήκον της παρά το γεγονός έπαιξε με τη φωτιά στα τελευταία λεπτά. Από άλλη οπτική γωνία, η νίκη αυτή ανεβάζει την αυτοεκτίμηση, αλλά και την ψυχολογία της ομάδας. Κάτι απόλυτα αναγκαίο για τον Άρη σ’ αυτό το χρονικό διάστημα.

ΜΑΡΚΟΣ ΒΕΛΛΙΔΗΣ (Βαθμός: 8)
Τον δυσκόλεψε ο αγωνιστικός χώρος, όπως και η κακή συνεννόηση των αμυντικών του σε κάποιες φάσεις ειδικά προς το τέλος. Στα υπέρ του η απόκρουση στην εκπνοή του αγώνα. Για ένα ακόμα παιχνίδι πάντως ήταν σταθερός.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ (Βαθμός: 7)
Μαχητικός στο ρόλο που του έδωσε ο Πρόμπιερζ. Μπορεί να μην ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια του, ωστόσο επιβεβαιώνει πως έχει τη δυνατότητα να καλύψει κενά και σίγουρα «λύνει» τα χέρια του προπονητή του. Σ΄ αυτό τον αγωνιστικό χώρο, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ταχύτητά του.

ΦΡΑΝΣΙΣ ΝΤΙΚΟ (Βαθμός: 6)
Από τα χειρότερα παιχνίδια του Γκανέζου. Το βαρύ τερέν δυσκόλεψε τις κινήσεις του, όμως δεν ανταπεξήλθε ούτε στη δύναμη, που είναι άλλωστε και το ατού του.

ΝΙΚΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ (Βαθμός: 7)
Η άμυνα του Άρη δεν τα πήγε συνολικά καλά στη Κομοτηνή. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο είχε προβλήματα στην αλληλοεπικάλυψη, με τον Λαζαρίδη να είναι σε καλύτερη μέρα σε σχέση με τον έτερο στόπερ.

ΜΙΣΕΛ (Βαθμός: 7)
Ο βραζιλιάνος δεν βρίσκεται σε περίοδο φόρμας, κανείς δεν αμφιβάλει για αυτό. Το γεγονός και μόνο ότι πέτυχε το νικητήριο γκολ, τον κάνει από τα πρόσωπα του αγώνα.

ΚΑΡΛΟΣ ΤΟΧΑ (Βαθμός: 6)
Έκανε σε ένα ακόμα ένα παιχνίδι αρκετά χιλιόμετρα. Η απόδοσή του δεν κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα, αλλά έδωσε αρκετές μάχες λόγω θέσεις κυρίως. Έδειξε διάθεση.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ (Βαθμός: 6)
Μπήκε απότομα στα βαθιά και κάτω από δύσκολες συνθήκες. Τα αγωνιστικά λεπτά που πήρε είναι κέρδος για τον νεαρό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΙΔΗΣ (Βαθμός: 6)
Με λάθη στο παιχνίδι του. Φαίνεται ξεκάθαρα πως του λείπουν παιχνίδια γιατί έχει αποδείξει σε ένα βαθμό πως έχει δυνατότητες. Μπορεί καλύτερα, αρκεί να αρπάξει τις ευκαιρίες που θα του δοθούν.

ΝΕΤΟ (Βαθμός: 7)
Είναι ευχής έργον αν βρει τον καλό του εαυτό. Όσο περισσότερο τον εμπιστεύεται ο προπονητής, τόσο καλύτερος θα είναι ο βραζιλιάνος. Ο Άρης τον χρειάζεται εκτός των άλλων και για συμβολικούς λόγους, είναι από τους παλαιότερους και ικανότερους της ομάδας.

ΧΑΒΙΕΡ ΟΥΜΠΙΝΤΕΣ (Βαθμός: 7)
Σταθερά από τους καλύτερους της ομάδας, όπως σε όλα τα τελευταία παιχνίδια. Ένας ακόμα παίκτης τον οποίο δεν βοήθησαν οι καιρικές συνθήκες. Με διάθεση και όρεξη ο Αργεντινός.

ΝΤΑΝΙΕΛ ΤΣΕΖΑΡΕΚ (Βαθμός: 7)
Έδωσε μάχες με τους αντίπαλους αμυντικούς. Δεν τον βοήθησε ο τρόπος ανάπτυξης της ομάδας, πρόβλημα που αντιμετωπίζει εξάλλου συχνά καθώς δεν τροφοδοτείται στο βαθμό που θα τον έκανε ακόμα πιο επικίνδυνο για την αντίπαλη εστία.

ΚΑΡΙΜ ΣΟΛΤΑΝΙ (Βαθμός: 8)
Πέτυχε ένα υπέροχο γκολ, γύρισε το παιχνίδι στο ποιο κρίσιμο σημείο του. Θα είναι κέρδος για τον Άρη η αφύπνιση του Γαλλοαλγερινού. Του δόθηκε η ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ και να τελειώσει το παιχνίδι νωρίτερα.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ (Βαθμός: 6)
Δραστήριος όσο αγωνίστηκε, δείχνει σιγά-σιγά να επανέρχεται. Μπορεί να δώσει λύσεις από τα αριστερό άκρο.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Αξιόμαχη η ομάδα της Κομοτηνής με αρκετούς έμπειρους ποδοσφαιριστές. Όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις αγωνίστηκε χωρίς άγχος για την υπέρβαση. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ήταν δύσκολος αντίπαλος, κυρίως λόγω συνθηκών.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ο Ανδρέας Παππάς έκανε υπερβολική χρήση καρτών δίχως ιδιαίτερο λόγο και μάλιστα σε βάρος του Άρη. Το ποινολόγιο, είναι ένα σημείο το οποίο θα πρέπει να βελτιώσει. Με λάθη οι βοηθοί Αργυρός, Φραγκιαδάκης. Ειδικά ο πρώτος με κυριότερο τη λανθασμένη υπόδειξη στη φάση του Τσέζαρεκ.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top