Πρώτο “επίσημο” γκολ μετά από 501 λεπτά!

Το καλοκαίρι τα… παστέλωνε σχεδόν σε κάθε φιλικό, μόλις ξεκίνησε η χρονιά… εξαφανίστηκε! Χρειάστηκαν οχτώ αγώνες και 501 λεπτά για να μπορέσει ο Καρίμ Σολτάνι να σκοράρει με τη φανέλα του Άρη για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι.

Ο Αλγερινός ακραίος επιθετικός ήταν ίσως ο κορυφαίος παίκτης του Άρη στη διάρκεια της προετοιμασίας. Σκόραρε, έδινε ασίστ, απειλούσε, βοηθούσε στην άμυνα… Μόλις ήρθαν τα επίσημα παιχνίδια “χάθηκε” μέσα στην μετριότητα και της υπόλοιπης ομάδας.

Δεν μπόρεσε να προσφέρει ούτε παίζοντας στα άκρα, ούτε παίζοντας σέντερ φορ. Δέχτηκε την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, το οποίο ο Άρης έχασε, για την αδικαιολόγητη ενέργειά του να ρίξει τη μπάλα στον Επστάιν, τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές και στη διάρκεια της τιμωρίας του υπέστη θλάση που τον πήγε ακόμα πιο πίσω.

Επανήλθε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Δεν θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν αδιάφορος, απλά έδειχνε πως βρισκόταν εκτός κλίματος ομάδας, εκτός ρυθμού.

Ήταν μοιραίος στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό, στο οποίο μπήκε ως αλλαγή και έχασε μοναδική ευκαιρία για να σκοράρει και να δώσει στον Άρη τους βαθμούς της νίκης.

Σήμερα ο Μίχαλ Πρόμπιερζ τον έριξε στον… βούρκο της Κομοτηνής στο δεύτερο ημίχρονο και τρία λεπτά μετά την είσοδό του σκόραρε και έσπασε το ρόδι.

Χρειάστηκε οχτώ αγώνες, επτά για το πρωτάθλημα και έναν σήμερα για το κύπελλο και 501 λεπτά για να μπορέσει να βρει τρόπο να… κάνει τη δουλειά του, να σκοράρει. Μακάρι να γίνει πράξη η επιθυμία του αυτό το γκολ να είναι για τον ίδιο και την ομάδα μια νέα αρχή…

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top