Ο έλεγχος των παικτών από το PRESSARIS

«Άρης από το κακό στο χειρότερο». Αυτός είναι ο πλέον ρεαλιστικός τρόπος, με τον οποίο μπορεί κανείς να περιγράψει τη νέα απογοητευτική εμφάνιση της ομάδας. Ο Άρης σε …συνέχεια της Τρίπολης άφησε ερωτηματικά, που κάνουν ακόμα και τους πιο αισιόδοξους οπαδούς του να αναρωτιούνται πού πάει φέτος το καράβι!

 ΒΕΛΛΙΔΗΣ: θεατής στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Δεν έκανε λάθη, άλλωστε δεν χρειάστηκε να επέμβει συχνά.

Βαθμός 7

 ΝΕΤΟ: Θύμισε τον καλό Νέτο στο πρώτο ημίχρονο. Ανέβηκε όταν χρειάστηκε, ωστόσο δεν είχε τις επελάσεις που ήθελε η ομάδα κυρίως στο δεύτερο μέρος.

Βαθμός 6

ΤΟΧΑ: Μέτριος για ακόμα μια φορά ο Κολομβιανός. Δεν  βοήθησε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Κράτησε περισσότερο τη μπάλα απ΄ όσο έπρεπε.

Βαθμός 5

 ΤΣΕΖΑΡΕΚ: Ο Κροάτης μπορεί να έδωσε μάχες στο ψηλό παιχνίδι, όμως έμεινε μακριά από την αντίπαλη εστία. Μάλιστα δεν απείλησε καθόλου μέσα από την περιοχή.

Βαθμός 5

ΚΑΣΤΙΓΙΟ: Όχι μόνο δεν βοήθησε, αλλά εξέθεσε τον προπονητή του που του εμπιστεύτηκε θέση στην 11άδα. Η λέξη «απαράδεκτη» είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε για την ενέργειά του στην αλλαγή.

Βαθμός 3

 ΦΑΤΙ: Ο Γάλλος έχει διάθεση όμως δεν μπορεί να ξεφύγει από τη γενικότερη μετριότητα. Θα μπορούσε να αποφύγει την αποβολή, ο Άρης τον χρειάζεται…

Βαθμός 5

 

ΝΤΙΚΟ: Χωρίς πίεση της άμυνας, δεν κρίνεται, ούτε φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη για το «ναυάγιο» του Άρη.

Βαθμός 5

 ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ: Επέστρεψε στην 11άδα σε άλλο ρόλο, έναν ακόμη που κλήθηκε  να φέρει εις πέρας. Κινήθηκε επίσης σε μέτρια επίπεδα, μπορεί πολύ καλύτερα.

Βαθμός  5

 ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ: Δραστήριος μέχρι τον τραυματισμό του. Καλύτερος σε σχέση με τον αγώνα της Τρίπολης. 

Βαθμός 5

 ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ: Επανήλθε στο κέντρο της άμυνας του Άρη. Ισχύει ότι και για τον έτερο κεντρικό αμυντικό, δε φέρει ευθύνη για το στραβοπάτημα.

Βαθμός 6

ΟΥΜΠΙΝΤΕΣ: Ο Αργεντίνος για ένα ακόμη παιχνίδι έδειξε μεγαλύτερη διάθεση και θέληση απ’ όλους . Αντικειμενικά ο καλύτερος του απογοητευτικού Άρη.

Βαθμός 6

ΚΑΤΙΔΗΣ: Του δόθηκε η ευκαιρία να πάρει λεπτά συμμετοχής και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει εφόσον βρει σταδιακά ρυθμό. Εκφραστής στη μία από τις 2-3 κλασικές ευκαιρίες του Άρη. Απέδειξε στον προπονητή του ότι μπορεί να τον υπολογίζει.

Βαθμός 5

ΣΟΛΤΑΝΙ: Μακριά από τον καλό του εαυτό. Ο Άρης έχει απαιτήσεις από τον Γαλλοαλγερινό, ενώ μπορεί να χαρακτηριστεί ως μοιραίος για τους «κίτρινους».

Βαθμός 4

ΜΙΣΕΛ: Αγωνίστηκε για λίγο. Δε μπορεί να κριθεί η απόδοση του.

Βαθμός –

Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να αποσπάσει βαθμό και το πέτυχε. Φυσικά , η ομάδα του Αγρινίου περίμενε πιο δύσκολο απόγευμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η τακτική του Μπάμπη Τεννέ έφερε αποτελέσματα μεσοαμυντικά, χωρίς να κάνει αισθητή την παρουσία της στο επιθετικό κομμάτι.   

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Χωρίς το μεγάλο λάθος ο Κουκουλάκης, κατάφερε ωστόσο να εκνευρίσει τους παίκτες, αλλά και τον κόσμο του Άρη. Εύκολο απόγευμα και για τους βοηθούς Γούκο και Τρύφωνα.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top