Γιάτσης: «Είχαμε αποφασιστικότητα, δεν τα παρατήσαμε»

Στα στοιχεία που χάρισαν στον Άρη την πρώτη του εντός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, στάθηκε ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Γιάτσης, σε δηλώσεις που έκανε στον «Άρης FM 92,8» μετά το 3-2 επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

«Θα πρέπει να οργανωθούμε σε κάποια πράγματα. Σ’ αυτές τις 40 μέρες που είμαι εδώ είχα αρκετά προβλήματα σε όλα τα κομμάτια. Η ομάδα μέχρι τώρα ήταν καλή τακτικά μέσα στο παιχνίδι, στα κρίσιμα σημεία όμως σφίγγεται. Σήμερα, ενώ είχαμε την ευκαιρία για να κάνουμε το 2-0 σετ, δεν το κάναμε», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχει μια δύσκολη ομάδα που πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις. Έχει νικήσει και τον Ολυμπιακό. Πρέπει να παίξεις πολύ καλά απέναντι της, κάτι που κάναμε και εμείς σήμερα».

Αναφορικά με την εικόνα της ομάδας του στο τάι μπρέικ, ο τεχνικός των «κίτρινων» είπε: «Ήμασταν πολύ αποφασιστικοί στο τάι μπρέικ και ήρθε μια σημαντική νίκη, τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά. Πρέπει να μπαίνουμε με μυαλό σε κάθε φάση και να μην τα παρατάμε, όπως στο προηγούμενο παιχνίδι. Θα προσπαθήσω να είμαι σκληρός και δίκαιος με τους παίκτες. Πάντως έχουμε δύσκολο δρόμο».

Στην συνέχεια, μίλησε για τον προσεχή αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ σίγουρα απασχολεί όλους τους οπαδούς της Θεσσαλονίκης. Είναι ένας αγώνας γοήτρου. Εμένα όμως με απασχολούν πιο σοβαρά θέματα από ένα μεμονωμένο παιχνίδι».

Τέλος, για το αν θα γίνουν κινήσεις ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, σχολίασε: «Πρέπει να υπάρχει σύμπνοια. Η οικονομική κατάσταση είναι γενικά πολύ δύσκολη. Εμείς όμως πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Αν υπάρχει δυνατότητα να γίνουν κάποιες αλλαγές, αυτό θα συζητηθεί, αν και το υλικό που έχουμε είναι καλό».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top