Κίνδυνος εξόντωσης του Φατί λόγω Κουκουλάκη!

Σε μια κόλλα χαρτί τύλιξε τον Φατί για την κόκκινη κάρτα που του έδειξε, ο διαιτητής Κουκουλάκης οδηγώντας τον στο… εκτελεστικό απόσπασμα!

Συγκεκριμένα, ο Κρητικός ρέφερι αφού έβγαλε με μεγάλη ευκολία απευθείας κόκκινη κάρτα (θα μπορούσε να του δείξει κίτρινη για την ενέργεια του) στον Ρικάρντο Φατί για τη φάση του τελευταίου λεπτού (είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ του Τσέζαρεκ, το οποίο σφύριξε και διακόπηκε), έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι ο αρχηγός του Άρη: «χτύπησε εκτός φάσης τον αντίπαλο σε φυσική διακοπή». 
Ο Ρότσα παρά το γεγονός ότι ο Φατί δεν τον βρίσκει απλώνοντας εκνευρισμένος το πόδι του, κάνοντας θέατρο σωριάζεται στο έδαφος (μάρτυρας και η τηλεοπτική κάλυψη) και ο Κουκουλάκης δείχνει κόκκινη κάρτα.

Με βάση το φύλλο αγώνα ο Φατί κινδυνεύει με ποινή…εξόντωσης, δηλαδή μέχρι 3+2 αγωνιστικές επειδή ήταν αρχηγός.. Βέβαια, όπως έλεγαν οι άνθρωποι του Άρη θα γίνει προσπάθεια να αποδειχθεί στον αθλητικό δικαστή ότι κακώς έγραψε αυτά που έγραψε ο Κουκουλάκης, ώστε να τιμωρηθεί ο Φατί με την μικρότερη ποινή, δηλαδή μια αγωνιστική.

Ήδη ο Γάλλος χρωστάει και μία αγωνιστική με την Δόξα Δράμας και είναι βέβαιο ότι δεν θα παίξει στην Κομοτηνή στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό για το κύπελλο.

 Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top