Ο έλεγχος των παικτών από το PRESSARIS

Σπουδαίο διπλό για τον Άρη κόντρα στη μαχητική Δόξα. Για τον Άρη υπήρχε ένα αποτέλεσμα, η νίκη και την πήρε παρά το «κρύο» γκολ που δέχτηκε. Η ομάδα έδειξε αντανακλαστικά και απέφυγε τις κακοτοπιές απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν είχε να χάσει απολύτως τίποτα. Η νίκη αυτή μπορεί να γίνει η απαρχή μιας αντεπίθεσης διαρκείας για το σύνολο του Μανουέλ Μασάδο.    
  

ΒΕΛΛΙΔΗΣ: Βαθμός 7

Χρεώνεται το λάθος στο γκολ της Δόξας. Σταθερός στο υπόλοιπο του παιχνιδιού, ευτυχώς για τον Άρη δεν στάθηκε μοιραία η φάση που έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

ΝΕΤΟ: Βαθμός 6

Βρήκε τους χώρους να δημιουργήσει ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Υστέρησε στη τελική προσπάθεια καθώς του δόθηκαν οι ευκαιρίες να τελειώσει φάσεις. Ο Άρης περιμένει περισσότερα απο έναν παίκτη με τις δυνατότητες του Βραζιλιάνου.

ΜΙΣΕΛ: Βαθμός 6

Δεν δείχνει την απαραίτητη συγκέντρωση στο παιχνίδι ειδικά στα αμυντικά του καθήκοντα. Είναι επιρρεπείς στο λάθος, πράγμα που πρέπει να αποβάλει και να γίνει πιο απλός.
  

ΚΑΣΤΙΓΙΟ: Βαθμός 8

Απέδειξε ότι όχι μόνο μπορεί να γίνει ο ηγέτης της ομάδας, αλλά και να δώσει την ουσία που τόσο χρειάζεται. Εκτός απο τα δύο γκολ δημιούργησε τα περισσότερα προβλήματα στον αντίπαλο.     

ΦΑΤΙ: Βαθμός 7

Ο Γάλλος «γέμισε» το χώρο του κέντρου και βοήθησε στο ανασταλτικό κομμάτι. Καλό παιχνίδι απο τον Φατί, ο οποίος αποτελεί «βαρόμετρο» για τον Άρη.

ΝΤΙΚΟ: Βαθμός 6

Καλύτερος σε σχέση με άλλες εμφανίσεις, ωστόσο δεν έχουν την καλύτερη δυνατή συνεργασία με τον Σανκαρέ. Επίσης, η άμυνα το Άρη δεν ενέπνευσε τη σιγουριά που θα περίμενε κανείς σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα.

ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ: Βαθμός 7

Δραστήριος στο χώρο ευθύνης του, αν και δέχτηκε πίεση η πλευρά του σε κάποιες περιπτώσεις. Δεν ήταν απο τα καλύτερα παιχνίδια του, ωστόσο κρίνεται γενικά σταθερός.

ΣΑΝΚΑΡΕ: Βαθμός 7

Κάνει σαφώς καλύτερο δίδυμο με τον Λαζαρίδη παρά με τον Ντίκο. Η παρουσία του είναι επιβλητική στο κέντρο της άμυνας, όμως χρειάζεται πολλές φορές βοήθειες ιδιαίτερα όταν η μπάλα παίζεται χαμηλά.

ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ: Βαθμός 6

Χρησιμοποιήθηκε σε ρόλο με αυξημένα αμυντικά καθήκοντα (στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα). Η παρουσία του κρίνεται σε γενικές γραμμές θετική.

ΟΥΜΠΙΝΤΕΣ: Βαθμός 7

Σταθερά απο τους καλύτερους ο Αργεντίνος. Μόνιμος «πονοκέφαλος» για τους αντίπαλους αμυντικούς, θα μπορούσε να χρηστεί σκόρερ στη φάση του 45ου λεπτού. Σταθερή αξία για στον φετινό Άρη, ίσως ο πολυτιμότερος της ομάδας μέχρι σήμερα.

ΑΚΟΣΤΑ: Βαθμός 8

Η αποκάλυψη των δυο τελευταίων αγώνων της ομάδας. Ο Ισπανός έτρεξε, πάλεψε και πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης. Πολύτιμη λύση –όπως αποδεικνύεται- για την αριστερή πτέρυγα του Άρη. Απο τους κορυφαίους της ομάδας στο παιχνίδι.  

ΤΟΧΑ: Βαθμός 6

Μπήκε με σκοπό να βοηθήσει ανασταλτικά δίνοντας μεγαλύτερο χώρο στον Καπετάνο. Στα λεπτά που έπαιξε δεν μπορεί να βγάλει κανείς ασφαλή συμπεράσματα για την αγωνιστική του κατάσταση. Έχει απουσιάσει σχεδόν ένα μήνα απο τις δραστηριότητες της ομάδας.

ΚΑΤΙΔΗΣ: Βαθμός –

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟΣ: Βαθμός –

 

 ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Εμφανώς βελτιωμένη η ομάδα της Δράμας με τις πρόσφατες προσθήκες. Είναι ικανή να κάνει κι άλλες ζημιές στο πρωτάθλημα. Καθοριστικό σημείο για τον Άρη η άμεση απάντηση στο τυχερό γκολ της Δόξας, η οποία έπαιξε δίχως κόμπλεξ και σκοπιμότητα.      

 ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ο Τάσος Κάκος πέρασε απαρατήρητος, αφού εκτός των άλλων το παιχνίδι δεν είχε «δύσκολες» φάσεις για τον διαιτητή απο την Κέρκυρα. Βέβαια, χαρίστηκε στον πειθαρχικό έλεγχο των παικτών της Δόξας. Το ίδιο ισχύει και για τους βοηθούς Γκάγκα, Γουργιώτη.

 

To Top