Υπερδιπλάσιες τελικές από το μέσο όρο, έστω και χωρίς κλασικό φορ

Ο Άρης έπαιξε σήμερα καλό ποδόσφαιρο, επιθετικό ποδόσφαιρο. Έπαιξε μετά από καιρό… ποδόσφαιρο. Δημιούργησε ευκαιρίες, πέτυχε τρία γκολ και είχε – ρεκόρ φέτος – 19 τελικές προσπάθειες, αριθμός που είναι υπερδιπλάσιος του φετινού του μέσου όρου! Κι όλα αυτά απέναντι σε μια ομάδα που παίζει κλειστά, είναι μεν τελευταία, αλλά πήρε “Χ” από ΑΕΚ, Ολυμπιακό και έχασε στο 89′ από τον Παναθηναϊκό!

Ο Άρης μέχρι και πριν τον σημερινό αγώνα με τη Δόξα Δράμας είχε 158 τελικές προσπάθειες, ήτοι 9,2 ανά αγώνα και μόλις 13 γκολ. Για πρώτη φορά τη φετινή χρονιά έκανε σε έναν αγώνα 19 τελικές προσπάθειες, από τις οποίες πέτυχε τρία γκολ, αλλά έπαιξε και όμορφο ποδόσφαιρο, δημιουργικό, που ευχαριστεί τον κόσμο. Είχε αδυναμίες, όμως ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει ότι έκανε ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Υπερδιπλασίασε τις τελικές προσπάθειες απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίζεται με στόχο να μην χάσει και που τα κατάφερε απέναντι στον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και έχασε στο φινάλε από τον Παναθηναϊκό. Και όλα αυτά χωρίς να υπάρχει καθαρός φορ στην 11αδα, αφού ο Καστίγιο κατά συνθήκη παίζει στη συγκεκριμένη θέση.

To Top