ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ένινγκ περιμένει Χατζησαφί, θέλει στόπερ, συνεχίζεται η αναζήτηση

Είναι ξεκάθαρο από τις αναζητήσεις των ανθρώπων του Άρη, ότι η αναζήτηση ενός στόπερ είναι στις βασικές προτεραιότητες.

Ήδη εδώ και μέρες οι άνθρωποι της ομάδας έχουν καταλήξει σε μία «μικρή» λίστα με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, οι οποίοι θεωρούνται καλές περιπτώσεις,  Ο Μίχαελ Ένινγκ στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι, μίλησε ξεκάθαρα κι ανοιχτά για το “θέλω” του: περιμένει την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Στον Άρη θέλουν να είναι απολύτως σίγουροι για την επιλογή τους και για το λόγο αυτό εξετάζουν εξονυχιστικά όλες τις περιπτώσεις που είναι στο “τραπέζι”. Αυτό που ξεκαθαρίζεται είναι ότι δεν θα γίνει πρόχειρη ή βιαστική κίνηση, από τη στιγμή που στην κιτρινόμαυρη φαρέτρα βρίσκονται οι Ντάτκοβιτς, Ροζ, Μπαγκαλιάνης, Δεληζήσης.

Οι κιτρινόμαυροι ζυγίζουν όλα τα δεδομένα, εξετάζουν το οικονομικό και δεν αποκλείεται να κυλήσουν μερικές μέρες ακόμη πριν από την τελική απόφαση.

Από κει και πέρα, όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο Ένινγκ βρίσκεται στην αναμονή του Εχσάν Χατζησαφί, το θέμα του οποίου δεν παρουσίασε εξέλιξη τις τελευταίες μέρες, λόγω της δυσκολίας απεμπλοκής του Ιρανού από την Τράκτορ, με αφορμή τις οφειλές που έχει ο σύλλογος προς το πρόσωπο του.

To Top