ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τελευταία μέρα της προθεσμίας για την Ευρωπαϊκή λίστα, με περιθώριο για δυο προσθήκες

Σήμερα στις 10 Σεπτεμβρίου είναι η τελευταία μέρα της προθεσμίας για την Ευρωπαϊκή λίστα, των ποδοσφαιριστών που θα δηλώσει ο Άρης για το παιχνίδι με την Κόλος Κοβάλβικα.

Ο Μίχαελ Ένινγκ και οι συνεργάτες του αναμένεται να προχωρήσουν στην κατάρτιση της λίστας, από την οποία πάντως δεν προλαβαίνει αρχικά βάσει της λογικής να είναι αρχικά ο Εχσάν Χατζησαφί. Ο Ιρανός ποδοσφαιριστής παραμένει στην πατρίδα του για να λύσει το συμβόλαιο του, απαιτώντας έναν συμφέροντα διακανονισμό για τα χρήματα που του οφείλονται από την Τράκτορ.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν πάντως το περιθώριο για άλλες δύο κινήσεις. Συγκεκριμένα μπορούν να δηλώσουν ακόμα δύο παίκτες μέχρι και 24 ώρες πριν την σέντρα του αγώνα με τους Ουκρανούς, δηλαδή μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου. Κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει ακόμα περιθώριο για τον Εχσάν Χατζισαφί, ο οποίος ακόμα δεν έχει καταφέρει να λύσει το συμβόλαιό του με την Τράκτορ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άρης θα δηλώνει διαφορετική λίστα πριν από κάθε γύρο μέχρι (β’ και γ’ γύρο) και τα πλέι οφ της διοργάνωσης ενώ εφόσον περάσει στους ομίλους θα δηλώσει μία λίστα που θα αφορά τα έξι παιχνίδια που περιλαμβάνει η διοργάνωση στη φάση αυτή.

To Top