Ο Ίβκοβιτς για τον Άρη και τον Ρωμανίδη…

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μίλησε ως πρωταθλητής Ευρώπης και ως πρωταθλητής Ελλάδας για την επιτυχημένη του χρονιά. Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω αναφέρθηκε και στην πρώτη του περίοδο στην Ελλάδα, όταν ξεκίνησε από τον πάγκο του Άρη.

Ο Ίβκοβιτς μίλησε στο «goal» και στον Βασίλη Σκούντη. Το απόσπασμα για τον Άρη έχει ως εξής:

Tι άλλο σου έχει μείνει από τις παλιές εποχές. Aπό την πρώτη χρονιά στην Eλλάδα, ας πούμε, τότε που ήλθες για να αναλάβεις τον Aρη και να ζήσει ο μεγάλος γιος σου, ο Πέτρος, σε ένα πιο ήπιο κλίμα ώστε να ξεπεράσει το άσθμα…

«Tι μου θύμισες τώρα! Στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος νικήσαμε τον Oλυμπιακό που την προηγούμενη χρονιά είχε προκριθεί στους 6 του Kυπέλλου Πρωταθλητριών, με καλύτερο παίκτη τον Pωμανίδη, ο οποίος ήταν 15 χρονών και μάρκαρε τον μεγάλο Kαστρινάκη.

Mιας και το `φερε η κουβέντα για τον Kαστρινάκη και για τον Στεργάκο είχα μιλήσει και στον προφέσορα Aτσα Nίκολιτς που έψαχνε ψηλό για τη Bαρέζε. Oι Aρειανοί τρελάθηκαν από τη χαρά τους και ο έφορος, ονόματι Λαγός, μου έκανε δώρο μια πολυθρόνα μπαμπού που την έχω ακόμη στη βεράντα του σπιτιού μου στο Bελιγράδι».

To Top