ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο αγώνας δρόμου του Μπεναλουάν με ορίζοντα το αρχικό σχήμα του Άρη

Από τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών, αυτός που ήθελε περισσότερο χρόνο στην διάθεσή του για να καλύψει το χαμένο έδαφος ήταν ο Γιοάν Μπεναλουάν.

Ο Τυνήσιος στόπερ εκμεταλλεύτηκε τόσο την διακοπή του πρωταθλήματος για τις Εθνικές ομάδες, όσο φυσικά και την χθεσινή αναβολή με την Λάρισα, προκειμένου όταν αγωνιστεί για πρώτη φορά να είναι απόλυτα έτοιμος.

Δεν αποκλείεται το ντεμπούτο του να γίνει στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης που ακολουθεί, εφόσον δεν υπάρξουν εκ νέου προβλήματα με τον κορωνοϊό την επόμενη εβδομάδα και διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Άρη είναι πλέον σε πολύ καλή κατάσταση, έχει καλύψει σε μεγάλο βαθμό το χαμένο έδαφος και το μόνο που του λείπει είναι ρυθμός από επίσημα ματς στα πόδια του.

Μάλιστα, εξ΄αρχής, το πλάνο του Μάντζιου για τον 33χρονο στόπερ είχε ως ορίζοντα ετοιμότητά τους το συγκεκριμένο ματς, στο οποίο δηλώθηκε να απουσιάσει ο Λίντσεϊ Ροζ που έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά την ερχόμενη εβδομάδα, ενδεχομένως ο Τυνήσιος να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα του Άρη, στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

To Top