ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τι ισχύει με όσους “κιτρινόμαυρους” βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό ενόψει Αστέρα Τρίπολης…

Τα ευχάριστα νέα για τον Άρη έγιναν γνωστά την περασμένη Παρασκευή, όταν όλα τα τεστ -ποδοσφαιριστών και μελών της ομάδας- ήταν αρνητικά στον κορωνοϊο, έπειτα από το πρώτο “κύμα”, των 10 θετικών κρουσμάτων.

Οι παίκτες που δεν νόσησαν θα κάνουν εκ νέου τεστ την Πέμπτη και εφόσον δεν υπάρξει θέμα, τότε θα μπορέσουν να αγωνιστούν κανονικά κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Όσοι έχουν νοσήσει, όμως, θα κάνουν τα τεστ τους την ερχόμενη Τρίτη. Αν κάποιο από αυτά βγει αρνητικό, θα πρέπει να επαναληφθεί την Παρασκευή. Αν και τότε βγει αρνητικό θα έχει το δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα, αλλά το ερώτημα είναι η κατάστασή του. Απείχε από τις προπονήσεις, καθώς ήταν σε καραντίνα για παραπάνω από μία εβδομάδα.

Αν κάποιο τεστ της Τρίτης βγει και πάλι θετικό, τότε είναι υποχρεωμένος να παραμείνει σε καραντίνα, μέχρι να συμπληρωθούν οι 14 μέρες.

Άρης και Αστέρας Τρίπολης είναι σε επικοινωνία και εφόσον υπάρξουν κρούσματα κορωνοϊού, τότε δεν αποκλείεται να ζητήσουν από κοινού την αναβολή του αγώνα. Ωστόσο, τα κρίσιμα τεστ είναι αυτά της Πέμπτης, όσων δεν νόσησαν. Στον Άρη έχουν πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην εξαπλωθεί ο ιός και τα πρώτα δείγματα (τεστ Παρασκευής) έδειξαν ότι το έχουν καταφέρει.

To Top