ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο αγώνας δρόμου του Σάσα για να καλύψει το χαμένο έδαφος!

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες ο Λούκας Σάσα, για τον οποίο η προετοιμασία φέτος ξεκίνησε με αρκετά εμπόδια, λόγω κορωνοϊού.

Stoiximan: Αγώνες με 0% γκανιότα* κάθε μέρα με σούπερ αποδόσεις & ειδικά στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, πέναλτι! *Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες.

Ο Βραζιλιάνος είχε μείνει “παγιδευμένος” στην πατρίδα του, καθώς είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό, κάτι που έχει ξεπεράσει πλήρως. Υποβλήθηκε σε νέο τεστ το οποίο ήταν αρνητικό και πλέον αφού κίνησε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφής του στην Ελλάδα.

Ο έμπειρος μέσος θα υποβληθεί σε εξετάσεις από το ιατρικό τιμ των “κιτρινόμαυρων”, ώστε να διαπιστωθεί ποια είναι η κατάστασή του και ανάλογα θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα.

Απουσιάζει από τις προπονήσεις εδώ και περίπου 40 μέρες (πέρα από το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθούσε στις διακοπές του) και όπως είναι λογικό, χρειάζεται χρόνο για να είναι απόλυτα έτοιμος και στην διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Έχει να καλύψει έδαφος, καθώς έχασε μία εβδομάδα αρκετά σημαντική στα 3-5 Πηγάδια, την οποία ακολούθησαν οι συμπαίκτες του, ωστόσο, δεν υπάρχει ανησυχία για τον Βραζιλιάνο, καθώς το θετικό είναι πως δεν προέρχεται από κάποιον τραυματισμό, που θα ήταν σαφέστατα μία κατάσταση πολύ πιο δύσκολη στην διαχείριση.

To Top