ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το αγωνιστικό προφίλ του Χόρχε Κορέα που βρίσκεται πολύ κοντά στo να φορέσει τα “κιτρινόμαυρα”! (photos-video)

Ο Άρης βρίσκεται πολύ κοντά στον 28χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό, Χόρχε Κορέα, ο οποίος δεν αποκλείεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να φορέσει κι επίσημα τα “κιτρινόμαυρα”!

Μatchcombo στη Stoiximan: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικές αγορές σε ένα στοίχημα πριν & κατά τη διάρκεια του ίδιου αγώνα!

Όπως διαβάσατε και χθες (θυμηθείτε ΕΔΩ) πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις μεσοεπιθετικά, με τους αριθμούς του, να το επιβεβαιώνουν.

Ο ποδοσφαιριστής είναι πολύ θετικός στο ενδεχόμενο του να αγωνιστεί στον Άρη, με την συμμετοχή των “κιτρινόμαυρων” σε ευρωπαϊκή διοργάνωση να αποτελεί μεγάλο κίνητρο για τον ίδιο. Εξέλιξη οριστική δεν υπάρχει ακόμα, ωστόσο, όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές θα έρθουν σύντομα σε συμφωνία, αν δεν παρατηρηθεί κάποια ιδιαίτερη διαφορά, που δεν θα μπορεί να καλυφθεί.

Ας ρίξουμε μία ματιά, στις θέσεις που έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής ο 28χρονος, δείχνοντας πως μπορεί να αγωνιστεί σε περισσότερες από μία θέσεις. Παίκτης που έχει παίξει πολλές φορές σε τριάδα στην μεσαία γραμμή, τόσο αριστερά, όσο και δεξιά με ανάποδο πόδι, ενώ έχει αγωνιστεί και ως εξτρέμ, επίσης και στα δύο άκρα.

Οι αριθμοί του, με Βελέζ και Μαρίτιμο, κάθε χρόνο ξεχωριστά…

Στην καριέρα του, μέχρι στιγμής, έχει σκοράρει 19 γκολ συνολικά! Σχεδόν όλα, είναι με το αριστερό του πόδι, το οποίο δεν φοβάται να δοκιμάσει όποτε του δοθεί η ευκαιρία, έχοντας καλά αποτελέσματα. 

 

To Top