Ο αγώνας συνεχίζεται για Κουλουχέρη, Χουάνμα

Δεν έχει σταματήσει η προσπάθεια των ανθρώπων του Άρη παράλληλα με το αγωνιστικό κομμάτι για τις ανοιχτές υποθέσεις με τους παίκτες που έχουν καταθέσει προσφυγές και πρέπει να φτάσουν σε έναν διακανονισμό πριν την 11η Σεπτεμβρίου, ημέρα που έχει οριστεί να εκδικαστούν αρκετές υποθέσεις. 

Όπως είναι γνωστό οι δύο πλέον κρίσιμες για την ΠΑΕ Άρης είναι αυτές των Θέμη Κουλουχέρη και Χουάνμα που έχουν τεθεί ως προτεραιότητα αφού είναι αυτές από τις οποίες κινδυνεύει περισσότερο η ομάδα. Υπενθυμίζουμε ότι ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός έχει ζητήσει την αφαίρεση βαθμών από την ομάδα, αφού δεν του καταβλήθηκαν τρεις δόσεις (συνολικό ποσό 90.000 ευρώ) ενώ για να μην αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα με τον Ισπανό τερματοφύλακα στον οποίο επιδικάστηκαν 140.000 ευρώ πρέπει τις επόμενες δέκα μέρες να δοθούν 13.000 ευρώ.

Οι άνθρωποι του Άρη εντείνουν την προσπάθειά τους και πιστεύουν ότι έστω και στο τέλος θα μπορέσουν να βρουν λύση με τους δύο συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και να κλείσουν δύο σημαντικές… ανοιχτές πληγές που ταλαιπωρούν την ΠΑΕ.

To Top