Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε την ΚΑΕ Ηρακλής για το ντου του σκύλου

Τα προβλήματα της Stoiximan Basket League είναι δεκάδες και είναι πάσης φύσεως, ωστόσο ο Αθλητικός Δικαστής αποφάσισε να τιμωρήσει την ΚΑΕ Ηρακλής και για την είσοδο ενός σκύλου στη διάρκεια του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο τετράποδος εισβολέας έκανε τους πάντες να χαμογελάσουν, έγινε viral, όμως ο ΕΣΑΚΕ δεν είχε την ίδια αντίδραση με αποτέλεσμα να αναφέρει στις ποινές το περιστατικό που ήταν μακράν του δεύτερου ό,τι καλύτερο είδαμε στο παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας.

Αναλυτικά, ο Γηραιός τιμωρήθηκε για υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, ρίψη υγρών και είσοδο ζώου στον αγωνιστικό χώρο με χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ, για υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα με χρηματικό πρόστιμο 700 ευρώ και για γεγονότα εντός γηπέδου (είσοδος φιλάθλων στις κερκίδες κλπ.) με χρηματικό πρόστιμο 1.500 ευρώ. Κατά τα άλλα, η ΚΑΕ ΑΕΚ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 1400 ευρώ για υβριστικά συνθήματα μη ιδιαίτερης βαρύτητας με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα στη διάρκεια του αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας.

To Top