ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο… ακούραστος και “αντιστάρ” Νταρίντα που “καταπίνει” χιλιόμετρα!

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα συμφώνησε με τον Άρη, βρίσκεται στο Βερολίνο κι ετοιμάζεται να επικυρώσει το διαζύγιο με την Χέρτα για να ντυθεί κι επίσημα στα κιτρινόμαυρα.

Ένας έμπειρος παίκτης που “κουβαλάει” τον χαρακτηρισμό του… non stop στο γήπεδο κι έρχεται στο Κλεάνθης Βικελίδης για να ενοσχύσει το κέντρο του Άρη.

Όχι άδικα θεωρείται ότι είναι ακούραστος και “καταπίνει” τα χιλιόμετρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όπως μαρτυρούν και οι επιδόσεις του με τη Χέρτα Βερολίνου, στην οποία αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια.

Ο 32χρονος μέσος έχει το ρεκόρ κάλυψης μεγαλύτερης απόστασης σε ένα παιχνίδι στην ιστορία της Bundesliga,  με 14,7 χλμ. κι ενώ στο προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας του Βερολίνου είχε καλύψει 14,3 χλμ., που ήταν το προηγούμενο ρεκόρ. Σε μικρό χρονικό διάστημα, δηλαδή, ο Τσέχος έσπασε δυο φορές το ρεκόρ.

Όπως τον σκιαγράφησε πριν μερικές ημέρες ο Ζντένεκ Σκάζνι πρόκειται για ένα “μηχανάκι” στο γήπεδο, έναν παίκτη που βάζει ως κλασικός “αντιστάρ” την ομάδα πάνω από τον εαυτό του: “Είναι δουλευταράς, πολύ καλός με την μπάλα και δουλεύει πάντα για την ομάδα. Ξέρει μπάλα. Το θεωρώ αυτό το πιο σημαντικό ότι δεν είναι εγωιστής. Είναι box to box, ξέρει να βγαίνει και μπροστά, μπορεί να μην είναι σκόρερ, αλλά έχει καλή πάσα”.

Τα παραπάνω στοιχεία είναι που έπαιξαν έναν σημαντικό ρόλο στην τελική απόφαση του Άρη να προχωρήσει στην συνεργασία, επιλέγοντας έναν παίκτη που καλείται να δώσει ποιότητα και τρεξίματα στο κέντρο της ομάδας, στην λογική του συστήματος 4-3-3 που καταλήγει ως το προτιμότερο ο Άλαν Πάρντιου.

To Top