Ο Αμπράμοβιτς διέψευσε πως βάζει εμπόδια στην πώληση της Τσέλσι

Διαψεύστηκαν κατηγορηματικά απ’ την πλευρά του Ρομάν Αμπράμοβιτς τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών στα βρετανικά ΜΜΕ, πως βάζει εμπόδια για τη πώληση της Τσέλσι, αξιώνοντας 500.000.000 λίρες παραπάνω απ’ τους τρεις βασικούς, υποψήφιους αγοραστές και εξόφληση των χρημάτων που έχει επενδύσει εσωτερικά στην Τσέλσι την τελευταία 20ετία.

Εκπρόσωπος του Ρώσου μεγιστάνα, σε επίσημη τοποθέτησή του στην ιστοσελίδα των «μπλε» ανέφερε πως «…παρά το συνεχώς μεταβαλλόμενο κλίμα από την αρχική ανακοίνωση, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς παραμένει αφοσιωμένος στο να βρει τον καλύτερο θεματοφύλακα των μετοχών της Τσέλσι και να διασφαλίσει ότι τα έσοδα από την αγοραπωλησία θα καταλήξουν σε καλό σκοπό.

Ο κ. Αμπράμοβιτς δεν ζήτησε να του αποπληρωθεί κάποιο δάνειο και βεβαίως δεν αύξησε την τιμή του deal την τελευταία στιγμή». Ακολούθως τονίζεται πως η όλη διαδικασία είναι αρκετά πολύπλοκη, καθότι εμπλέκεται και η Ευρωπαϊκή Ένωση, που θα πρέπει να δώσει κι αυτή το «πράσινο φως», απ’ τη στιγμή που υπάρχουν οι κυρώσεις εις βάρος του Αμπράμοβιτς από το Ηνωμένο Βασίλειο.

«Η ομάδα του κ. Αμπράμοβιτς εντόπισε υψηλά ισταμένους από τα σώματα των Ηνωμένων Εθνών και από διάφορους μεγάλους φιλανθρωπικούς οργανισμούς, οι οποίοι έλαβαν εντολή για να σχηματιστεί ο Οργανισμός (σ.σ. της Τσέλσι) και να εκπονηθεί ένα πλάνο για τις δραστηριότητές του» καταλήγει η ανακοίνωση.

To Top