ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο… αναγεννημένος Σάσα είναι υπερπολύτιμος και ο Άρης τον “δένει” στο “Κλεάνθης Βικελίδης”! (videos)

Οι εμφανίσεις του Λούκας Σάσα το τελευταίο διάστημα, “υποχρέωσαν” τον Άρη να μην αφήσει τον χρόνο να περάσει και να τελειώσει σύντομα το θέμα της ανανέωσης του Βραζιλιάνου.

Η χθεσινή συζήτηση του με τον Θοδωρή Καρυπίδη αποτελεί καλό οιωνό ανανέωσης, για τα επόμενα δύο χρόνια, καθώς είναι τόσο επιθυμία του Άρη, όσο και του ίδιου του ποδοσφαιριστή να παραμείνει.

Οπως έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν, ο 30χρονος μέσος, ο Άρης του έδωσε και πάλι την ευκαιρία να απολαύσει το ποδόσφαιρο.

Η Θεσσαλονίκη είναι η ιδανική πόλη για τον ίδιο, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του, ενώ έχει εισπράξει μεγάλη αγάπη από τον κόσμο του Άρη, Θυμηθείτε απλά την συνέντευξη του καλοκαιριού στο PRESSARIS…

Τις επόμενες μέρες, θα έρθει ο μάνατζέρ του στην Θεσσαλονίκη, Λέο Κορνασίνι, προκειμένου να συζητήσει με τον Θοδωρή Καρυπίδη και τους συνεργάτες του, το θέμα της ανανέωσης.

Πέρσι, έκανε τα πάντα. Έπαιξε στην φυσική του θέση, αυτή του αμυντικού μέσου, αλλά και στα δύο άκρα της άμυνας, όποτε χρειάστηκε. Πολυεργαλείο για κάθε προπονητή, με… 44 ματς συνολικά! Πέτυχε 4 γκολ, είχε και μία ασίστ, αλλά το κυριότερο; Τράβηξε κουπί, σε μία εξαιρετικά δύσκολη και απαιτητική σεζόν, η οποία ήταν και η πρώτη του με τον Άρη. Φέτος, επηρεασμένος από την περσινή κούραση, αλλά και λόγω κάποιων μικροτραυματισμών στην αρχή της χρονιάς, δεν θύμιζε τον καλό του περσινό εαυτό, τον οποίο βρήκε το τελευταίο διάστημα, έχοντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

To Top