«Ο Αναστόπουλος έκανε τρικ με τον Άρη, δεν επρόκειτο να υπογράψει»

Πυρά κατά του Νίκου Αναστόπουλου εξαπέλυσε ο πρόεδρος του OΦΗ, Σήφης Κορωνάκης, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι «ο Αναστόπουλος έκανε ένα μεγάλο τρικ με τον Άρη», στο περιθώριο της παρουσίασης των νέων αποκτημάτων της κρητικής ομάδας.

Ο ΟΦΗ παρουσίασε επίσημα τους νεοαποκτηθέντες Ανδρέα Μπέρκη, Παύλο Κολιακουδάκη, Τάσο Τζιράκη, Γιάννη Βλάχο και Γιώργο Γιαγκιόζη, αλλά την… τιμητική του είχε και ο μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδας, τον οποίο μνημόνευσε με αρνητικό τρόπο ο πρόεδρος των Κρητικών.

Ο Σήφης Κορωνάκης τόνισε χαρακτηριστικά για το θέμα του Αναστόπουλου:

«Συζητάμε με διάφορους προπονητές, δεν έχω πάρει ακόμη απόφαση για το ποιος θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας μας. Με τον κ. Αναστόπουλο είχαμε μια συζήτηση. Είχαμε συνεργασία πέντε μήνες. Του είπα ότι δεν θα ήθελα να χαλάσει η συνεργασία και η φιλία μας. Στη πρώτη συνάντηση που είχαμε τον ενημέρωσα ότι τα χρήματα που έπαιρνε πέρυσι δεν υπάρχουν φέτος. Τον ενημέρωσα ότι η απόφαση είναι να δοθούν 40.000 ευρώ για το πρώτο προπονητή και 10.000 ευρώ για το δεύτερο προπονητή. Μου είπε ότι θέλει να περιμένει τη γενική συνέλευση.
Ζήτησα και έγινε δεύτερη συνάντηση, όπου δυστυχώς ο κ. Αναστόπουλος δεν ήλθε. Αυτό είναι μεγάλη ασέβεια για τον θεσμό που εκπροσωπώ εγώ και η διοίκηση. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να τελειώσει η συνεργασία του στον ΟΦΗ. Ήδη είμαι σε επαφή με προπονητές που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και θέλουν να εργασθούν στον ΟΦΗ.
Ο Νίκος Αναστόπουλος έκανε ένα μεγάλο τρικ με τον Άρη. Δεν υπήρχε μια στο εκατομμύριο για να υπογράψει. Πιστεύω ότι ο κύκλος του Αναστόπουλου έχει κλείσει στον ΟΦΗ, όποια διοίκηση και αν προκύψει μετά τη γενική συνέλευση».

To Top