Ο “Αναστό” έβαλε στη θέση του τον Δώνη: “Εγώ δούλεψα στον Άρη και έφυγα… μέρα!”

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Νίκος Αναστόπουλος μετά τη νίκη του Ατρόμητου επί του Ολυμπιακού στο “Γ. Καραϊσκάκης” και αναφέρθηκε και στον Άρη έμμεσα και άμεσα, ενώ άφησε αιχμές και για τον Γιώργο Δώνη, συγκινόμενος με τον εαυτό του και την παρουσία του στους κίτρινους!

Ο Έλληνας τεχνικός σε συνέντευξή του στο “ΦΩΣ” είπε αρχικά πως “στον ΟΦΗ ήμουν 2.5 χρόνια, έδωσα τη ζωή μου, την ψυχή μου. Όταν πάω σε μία ομάδα ξέρω τα οικονομικά της. δεν θα κλαίγομαι δημόσια. Ο ΟΦΗ με βοήθησε και τον βοήθησα. Ο Μαχλάς είναι παραπάνω από φίλος μου, με πίστεψε, με στήριξε και τον στήριξα. Και ξέρει ότι στη Β’ Εθνική είχα πρόταση από ομάδα της Σούπερ Λιγκ αλλά δεν πήγα. Ξέρει ότι αυτό το καλοκαίρι είχα πρόταση από τον Άρη αλλά δεν πήγα».

Για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο είπε: «Τον είχα στον Άρη και έλεγα ότι θα κάνει καριέρα στον Ολυμπιακό. Ως στόπερ όμως όχι ως δεξί μπακ που τον έβαζαν κάποιοι”.

Για τον Δώνη και τη δήλωση που έκανε για καταστροφικό ποδόσφαιρο του Ατρόμητου μετά την ισοπαλία στη Τούμπα σχολίασε: «Αυτή είναι η άποψη του. Η δουλειά του προπονητή δεν είναι να απαντάει στον Α και τον Β. Θα πω ένα πράγμα όμως. Και εγώ πήγα στην Θεσσαλονίκη, δούλεψα στον Άρη και έφυγα μέρα…!”.



To Top