ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο αντί-Μπάκνερ αναζητείται, τι σκέφτεται ο Πρίφτης, τι προσφέρει η αγορά

Παράλληλα με την προετοιμασία της ομάδας του για τον ευρωπαϊκό αγώνα με τους Έλιος Σανς, αύριο βράδυ (21:00) στο Αλεξάνδρειο, ο Δημήτρης Πρίφτης έχει στραμμένο το βλέμμα του στην αγορά για να βρει τον κατάλληλο παίκτη που θα καλύψει το κενό του τραυματία Έρικ Μπάκνερ.

Μια ματιά αν ρίξει κανείς στον ευρωπαϊκό Τύπο θα διαπιστώσει ότι οι… μισές ομάδες ψάχνουν για παίκτη ρακέτας. Ο Πρίφτης έχει καταλήξει στο ότι ο παίκτης που θα αποκτηθεί, θα αποκτηθεί για όσο χρονικό διάστημα είναι εκτός αγωνιστικής δράσης ο Μπάκνερ.

Ακόμα και σκέψεις για λύση συμβολαίου να υπήρχαν για τον Αμερικανό σέντερ, αυτό δεν μπορεί να γίνει αν δεν αποζημιωθεί ο παίκτης και από τη στιγμή που είναι τραυματίας, δεν μπορεί να βγει στην αγορά, να βρει άλλη ομάδα, άρα οι κίτρινοι καταλήγουν στην λύση για αντικατάστασή του μέχρι να γίνει καλά.

Παίκτης “πρώτης γραμμής” για δύο μήνες δεν μπορεί να έρθει για τους ευνόητους λόγους. Ο Πρίφτης ψάχνει στην αγορά την καλύτερη δυνατή λύση για έναν παίκτη, είτε φόργουορντ, είτε σέντερ, που θα μπορεί να προσφέρει λύσεις οχι ως “πρωταγωνιστής”, αλλά ως ρολίστας.

Αυτή η σκέψη θα ενισχυθεί αν παρουσιάσει σταθερότητα ο Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, ειδικά από τη στιγμή που θα επιστρέψει σε λίγο καιρό ο Βασίλης Καββαδάς, ενώ και ο Βασίλης Χρηστίδης έδειξε ότι μπορεί προσφέρει για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Το πρόβλημα είναι ότι προς το παρόν η αγορά δεν προσφέρει τον παίκτη που θα ήθελε ο Έλληνας τεχνικός στην ταλαιπωρημένη από τραυματισμούς φροντ λάιν του. Το πρόγραμμα είναι ευνοϊκό, αλλά παίκτης πρέπει να αποκτηθεί και θα αποκτηθεί.

To Top