Ο απίθανος λόγος που ο Ιλίας Σερ της ΚΠΡ καταδικάστηκε σε φυλάκιση αλλά συνεχίζει να παίζει κανονικά

Ο Ιλίας Σερ της ΚΠΡ κρίθηκε ένοχος για μια – παραλίγο δολοφονική – επίθεση με πέτρες εις βάρος ενός οδηγού φορτηγού, αλλά συνεχίζει να αγωνίζεται κανονικά με την ομάδα του…

Σε φυλάκιση ενός έτους καταδικάστηκε ο Ιλιάς Σερ επειδή έσπασε το κρανίο ενός οδηγού φορτηγού με πέτρα. Ο αστέρας των Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς είχε καταδικαστεί για επίθεση που διέπραξε πριν από τέσσερα χρόνια, ακόμη και πριν φύγει για να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ με το Μαρόκο.

Ωστόσο, ο μέσος των Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς, που γεννήθηκε στο Βέλγιο, συνεχίζει να αγωνίζεται επειδή οι βελγικές φυλακές είναι υπερπλήρεις. Χθες ξεκίνησε κόντρα στη Ρόδεραμ, σε ένα παιχνίδι που μετράει για την 34η αγωνιστική του Πρωταθλήματος, στην Αγγλία. Σύμφωνα με την «Sun», ο υπερπληθυσμός των φυλακών είναι ένα πρόβλημα που έχει επηρεάσει το Βέλγιο τα τελευταία χρόνια. Αν και οι νόμοι έχουν ενισχυθεί, όσοι καταδικάζονται σε ποινές μικρότερες των δύο ετών μπορούν να ζητήσουν να τιμωρηθούν εκτός φυλακής.

Υπενθυμίζεται, ότι η υπόθεση συνέβη πριν από τέσσερα χρόνια, όταν ο Ιλιάς Σερ αποφάσισε να πάει διακοπές στη Γαλλία με τον αδερφό του και μια παρέα και, μια μέρα, αποφάσισαν να κάνουν καγιάκ. Όμως, λόγω λογομαχίας στην είσοδο λεωφορείου, ξέσπασε συμπλοκή με ομάδα ατόμων, μεταξύ των οποίων και ένας οδηγός φορτηγού, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από τον ποδοσφαιριστή με πέτρα στο κεφάλι.

To Top