ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Ποτέ πια Άλκης”! Το βροντερό μήνυμα μαθητών από το Ηράκλειο (photos)

“Ποτέ πια Άλκης”! Το βροντερό μήνυμα μαθητών από το Ηράκλειο ακούστηκε από την Κρήτη μέχρι σε κάθε γωνιά της Ελλάδας…

Όπως αναφέρει η δομή “Εις το όνομα του Άλκη”:

“Στις 7 Φεβρουαρίου 2024, στον Αγ. Νικόλαο Κρήτης, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο έγινε κάτι ξεχωριστό…
Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και τον πρόεδρο του, κ. Αργυρης Μελετης που δημιούργησε το κάλεσμα για αυτή την ενέργεια συμμετέχοντας στη δράση της Δομής.
Ευχαριστούμε τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τη διεύθυνση του 3ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου. που διοργάνωσαν αυτή την συμπεριληπτική δράση και ελπίζουμε-πιστεύουμε ότι, μετά τη θεσμοθέτηση της 1ης Φεβρουαρίου ως ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ, θα βρει μιμητές σε όλα τα Ελληνικά Σχολεία, εντός και εκτός Ελλάδος.

Μερικά από τα συγκινητικά λόγια που έγραψαν:
«Σήμερα ήταν μία πολύ όμορφη και ουσιαστική μέρα για το σχολείο μας.
Φορέσαμε τις μπλούζες των αγαπημένων μας ομάδων, παίξαμε παιχνίδια ενσυναίσθησης και στείλαμε ένα μήνυμα σε όλους τους ανθρώπους που τους αρέσει ο αθλητισμός, ότι πρόκειται για κάτι το οποίο μας ενώνει.

Θέλουμε να αλλάξουμε την οπαδική κουλτούρα μέσα από την αλλαγή την δική μας και των παιδιών μας.
Να τονίσουμε ότι μετά από πρωτοβουλία μαθητή της Στ’ τάξης θα δημιουργηθεί γκράφιτι σε τοίχο του σχολείου με το όνομα του Άλκη.
Ευχαριστούμε την Δομή Εις το Όνομα του Άλκη – In The Name Of Alkis για το δύσκολο και απαιτητικό αγώνα που δίνει και ας ελπίσουμε ότι θα αγκαλιαστεί και στηριχθεί από περισσότερους ανθρώπους!
Καλό ταξίδι Άλκη…»

To Top