Ο Αποστολόπουλος (αρνητικός πρωταγωνιστής στο φιλικό) μίλησε για το Βέροια-Άρης

O Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, ποδοσφαιριστής της Βέροιας αναφέρθηκε με δηλώσεις του στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης στο παιχνίδι της Κυριακής. Πρόκειται για τον παίκτη που έδειξε… υπέρμετρο ζήλο στο φετινό φιλικό του Άρη με τη Βέροια στο Κλεάνθης Βικελίδης, ως ένας από τους αρνητικούς πρωταγωνιστές του αγώνα.

Διαβάστε ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ

Αναλυτικά τα όσα τόνισε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

«Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Στόχος μας είναι να κάνουμε μια νέα αρχή στο ματς με τον Άρη, για να καταφέρουμε στο τέλος να πραγματοποιήσουμε το βασικό μας στόχο όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Στόχος μου είναι να πάει καλά η ομάδα, να αγωνιστώ όσο τον δυνατόν περισσότερο και το καλοκαίρι θα δούμε τί θα γίνει. Κάποια στιγμή θέλω να επιστρέψω πίσω. Γι’ αυτό το λόγο ήρθα εδώ. Προκειμένου να δουλέψω, να φανώ μέσα από την ομάδα και να επιστρέψω δυνατότερος. Ωστόσο, δεν είναι μόνο στο δικό μου χέρι αλλά εξαρτάται και από την ομάδα».

Για το προσεχές ματς της Βέροιας με τον Άρη: «Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να ξέρω αν θα παίξω, καθώς μένουν και πολλές μέρες ακόμη μέχρι το ματς. Δεν είναι καλό όταν αλλάζουν συνεχώς οι προπονητές όμως πρέπει να βρούμε γρήγορα το δρόμο μας και να έρθουν τα αποτελέσματα και ελπίζω να γίνει αυτό με τον Στόικα».

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

To Top