Aπάντηση από το ΤΑΠ Άρης στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης!

Το ΤΑΠ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία και «απαντάει» στα όσα έχουν υποστηρίξει τις τελευταίες ημέρες οι άνθρωποι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης περί κακής φιλοξενίας των «κίτρινων» σε κύπελλο και Λιγκ Καπ, ενώ παράλληλα καταδικάζει την ενέργεια του οπαδού, που έβαλε «φωτιά» στις σχέσεις των δύο ομάδων.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του «κιτρινόμαυρου» ΤΑΠ: «Με αφορμή τις δηλώσεις του ΤΑΠ Εθνικού Αλεξανδρούπολης στον τύπο της Θράκης, το ΤΑΠ Άρης αισθάνεται την υποχρέωση να θέσει τέλος στην εσκεμμένη ή ακούσια παραπληροφόρηση. Η φιλοξενία που παρείχε το ΤΑΠ Άρης στην αποστολή του Εθνικού, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τόσο στον αγώνα του πρωταθλήματος, όσο και σε αυτόν του ΛΙΓΚ ΚΑΠ ήταν άψογη, πράγμα που επιβεβαιώνουν οι φιλοφρονήσεις που δεχτήκαμε από τους ανθρώπους της ακριτικής ομάδας.

Η μεμονωμένη, καταδικαστέα, ενέργεια ενός θερμοκέφαλου οπαδού, ο οποίος ουδεμία σχέση έχει με το ΤΑΠ Άρης, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συνδεθεί με το σωματείο μας που επανειλημμένα έχει δείξει την ευαισθησία του σε εθνικά θέματα και δε δέχεται μαθήματα συμπεριφοράς από κανέναν.

Οι αυτόπτες μάρτυρες μπορούν να επιβεβαιώσουν τα γεγονότα, αλλά και όσοι γνωρίζουν τη διαδρομή των ανθρώπων της διοίκησης του ΤΑΠ Άρης να βεβαιώσουν το ήθος και τις αξίες που πρεσβεύουμε ως σύλλογος.

Το ΤΑΠ Άρης θεωρεί ότι μεμονωμένα περιστατικά δεν θα πρέπει να διαταράσσουν τις φιλικές σχέσεις μεταξύ των δύο ιστορικών συλλόγων του βόλεϊ, συνιστά ψυχραιμία στη διοίκηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και εύχεται καλή επιτυχία στην ακριτική ομάδα στις προσεχείς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της».

To Top