ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Αρτούρ Φερνάντες έβαλε… τιμή στον Κριστιάνο Ρονάλντο!

«Ετικέτα» στους παίκτες της εθνικής Πορτογαλίας κλήθηκε να βάλει ο νέος συνεργάτης της ΠΑΕ Άρης, Αρτούρ Φερνάντες, ο οποίος κοστολόγησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στα 150 εκατ. ευρώ, τονίζοντας ότι «θα είναι η μεγάλη μορφή του Euro 2012»!

Ο Πορτογάλος ατζέντης και άλλοι δύο συνάδελφοί του, κλήθηκαν να κοστολογήσουν τους 23 διεθνείς ποδοσφαιριστές για λογαριασμό της εφημερίδας «Correio Da Manha», αποτιμώντας την συνολική αξία τους στο αστρονομικό ποσό των 285,2 εκατομμυρίων ευρώ!

Τα μισά και παραπάνω αξίζει, σύμφωνα με την άποψη του Φερνάντες, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, στον οποίο έβαλε τιμή 150 εκατ. ευρώ, πολύ μεγαλύτερη από το ποσό – ρεκόρ των 96 εκατομμυρίων που είχε δαπανήσει για χάρη του η Ρεάλ Μαδρίτης το 2009.

«Για μένα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αξίζει 150 εκατομμύρια. Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, ένας υπεράνθρωπος. Θα είναι η μεγάλη μορφή του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος», σχολίασε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Πορτογάλων μάνατζερ.

Παράλληλα, όμως, τόνισε ότι… ουδείς προφήτης στον τόπο του, υποστηρίζοντας ότι οι Πορτογάλοι ποδοσφαιριστές δεν χαίρουν εκτίμησης στην πατρίδα τους: «Στο εξωτερικό, υπάρχει μια φανταστική εικόνα για τον Πορτογάλο αθλητή. Είναι όμως κρίμα που εδώ πέρα, μέσα στη χώρα μας, δεν του δίνουν τόση αξία…».

To Top