Πάει Κύπρο ο Τόνι Κάλβο

Στην Κύπρο αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Τόνι Κάλβο, ο οποίος έχει φτάσει σε καταρχήν συμφωνία με την Ανόρθωση και εντός των επόμενων ωρών πρόκειται να υπογράψει διετές συμβόλαιο, ώστε να γίνει και επίσημα παίκτης της «Κυρίας».

Ο Ισπανός πρώην άσος του Άρη αγωνίστηκε φέτος στη Λέφσκι Σόφιας, με την οποία έκανε καλές εμφανίσεις στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και ολοκλήρωσε το βουλγαρικό πρωτάθλημα με 6 γκολ σε 19 συμμετοχές, αλλά δεν δικαιολόγησε πλήρως το ιδιαίτερα υψηλό συμβόλαιό του.

Για το λόγο αυτό, η βουλγαρική ομάδα δεν εξέφρασε πρόθεση να ενεργοποιήσει την οψιόν επέκτασης της συνεργασίας για άλλον ένα χρόνο. Ωστόσο, το ενδιαφέρον από την Κύπρο υπήρχε για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό από τον περασμένο Ιανουάριο και, όπως όλα δείχνουν, τώρα πρόκειται να καρποφορήσει. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη «Μεγαλόνησο», μόνο οι υπογραφές απομένουν ώστε ο Κάλβο να γίνει και επίσημα παίκτης της Ανόρθωσης, υπογράφοντας συμβόλαιο διετούς διάρκειας. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, η συμφωνία να ανακοινωθεί και εντός της ημέρας…

Το προηγούμενο διάστημα, στο στόχαστρο της Ανόρθωσης φερόταν να βρίσκεται και ο Φρανθίσκο Χαβίτο, αλλά οι Κύπριοι είχαν σπεύσει να διαψεύσουν τις σχετικές φήμες, αφού είχαν στρέψει το ενδιαφέρον τους στον πρώην συμπαίκτη του, τον Τόνι Κάλβο, για τη θέση του δεξιού χαφ – εξτρέμ.

To Top