Ο αρχηγός του Άρη μίλησε για ευλογία!

Για την λαμπρή εκδήλωση προς τιμή του Νίκου Γκάλη μίλησε ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ των “κιτρίνων” Αντώνης Ασημακόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για τα συναισθήματά του από την βραδιά:

«Όλοι είμαστε συγκινημένοι, ιδίως εμείς οι παίκτες του Άρη που πλέον είμαστε φιλοξενούμενοι στο «σπίτι» του Νίκου Γκάλη. Δεν χορταίνω να το λέω πως ο χώρος που κάνουμε προπόνηση ονομάζεται «Νίκος Γκάλης». Θεωρώ πως είμαστε πραγματικά ευλογημένοι που ζήσαμε αυτή τη γιορτή. Ήταν κάτι το πρωτόγνωρο και ισοδυναμεί με τίτλο».

Για το αν νιώθει αυτός και οι συμπαίκτες του το βάρος της κληρονομιάς της ομάδας:

«Τέτοιες βραδιές σαν τη χθεσινή αποδεικνύουν το βάρος και τη δυναμική της ομάδας. Η χθεσινή βραδιά είναι ένα από τα λίγα πράγματα που μπορείς να κρατήσεις από την καριέρα σου ως επαγγελματίας».

Για το γεγονός πως ο Νίκος Γκάλης είναι αποστασιοποιημένος από το μπάσκετ:

«Σίγουρα όλοι θέλαμε να είναι κοντά στο μπάσκετ αλλά δεν μου κάνει εντύπωση που δεν είναι. Είδε το κακό χάλι που επικρατεί και δέχτηκε να μείνει μακριά. Μόνο άνθρωποι σαν αυτόν μπορούν να βγάλουν το μπάσκετ από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει. Μακάρι να καταλάβει πόσο πολύ ανάγκη τον έχει όχι μόνο το μπάσκετ αλλά και η χώρα μας, αφού το μπάσκετ είναι το καλύτερο εξαγώγιμο προϊόν και πρέπει να το προστατέψουμε».

Για το αν η χθεσινή γιορτή που ανέδειξε την βαριά κληρονομιά της ομάδας μπορεί να βοηθήσει τον Άρη;

«Η χθεσινή γιορτή πρέπει να αποτελέσει το πρώτο βήμα για την απόκτηση της χαμένης ταυτότητας της ομάδας. Να πείσουμε αλλήλους πως η ομάδα είναι εδώ και να βάλουμε το λιθαράκι ώστε να επιστρέψει ο Άρης στις επιτυχίες. Μακάρι μετά από χρόνια να λέμε πως η χθεσινή βραδιά αποτέλεσε εφαλτήριο για νέες επιτυχίες του Άρη».

To Top