Χωρίς κατηγορία

Ο αστυνομικός που εμπλέκεται στην επίθεση στον Τζήλο μιλούσε στους δράστες με κινητό του υπουργείου!

Με κινητό, του οποίου η τηλεφωνική σύνδεση ανήκει στο υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, επικοινωνούσε με τους δράστες ο αστυνομικός που εμπλέκεται στην επίθεση στον Θανάση Τζήλο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

O 49χρονος υπαστυνόμος Α’, ο οποίος εμπλέκεται στην επίθεση εναντίον του διαιτητή Θανάση Τζήλου, επικοινωνούσε με τους δράστες με εταιρικό κινητό του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη!

Αναλυτικά η νέα λεπτομέρεια που έρχεται στην επιφάνεια:

«Η προανάκριση για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του διαιτητή Θ.Τζήλου έφερε στο φως μία απίστευτη λεπτομέρεια: Ο εμπλεκόμενος 49χρονος υπαστυνόμος Α’ επικοινωνούσε με τον διαφεύγοντα Δ.Μ. και τον παραδοθέντα Χ.Π., χρησιμοποιώντας το υπηρεσιακό του κινητό τηλέφωνο!

Ο εν ενεργεία αστυνομικός χρησιμοποιούσε τηλεφωνική σύνδεση που ανήκει στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και συνεπώς ο λογαριασμός πληρώνεται από τον Έλληνα φορολογούμενο.

Και αυτό για να επικοινωνεί με δύο σεσημασμένους! Ο Δ.Μ. είχε συλληφθεί στις 26/1/2005 για ένοπλη ληστεία σε τραπεζικό υποκατάστημα του Νέου Κόσμου Αττικής (παρέμεινε στις φυλακές έως 27/9/2013) και ο Χ.Π. συνελήφθη στις 11/1/2013 για παράβαση του νόμου περί όπλων».

To Top