ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Βέλεθ το “κυνηγάει” κάθε αγωνιστική, αυτό όμως δεν έρχεται!

Μία μεγάλη ευκαιρία σε κάθε ένα από τα τελευταία ματς του Άρη στο πρωτάθλημα έχει ο Φραν Βέλεθ, που “ψάχνει” το γκολ σε κάθε του προώθηση αλλά μέχρι στιγμής έχει σταθεί άτυχος!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Ισπανός στόπερ του Άρη έχει δείξει πως είναι καλός και στις στημένες φάσεις, καθώς στις προωθήσεις του μπορεί να δημιουργήσει κινδύνους, είτε με το κεφάλι, είτε ακόμα και με τα πόδια.

Απέναντι στον Παναιτωλικό χθες, θα μπορούσε να ισοφαρίσει για δεύτερη φορά το ματς, αν η κεφαλιά του στο 86΄δεν απομακρυνόταν με τα πόδια πάνω στην γραμμή από τον Κυριακίδη.

Μάλιστα, ο Ίβηρας στόπερ είχε “φλερτάρει” και άλλες δύο φορές με το γκολ δίχως να το έχει πετύχει μέχρι στιγμής με την φανέλα του Άρη. Στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ, στο πρώτο ημίχρονο με το σκορ στο 0-0. Το πλασέ στην κίνηση που δοκίμασε από την μικρή περιοχή απομακρύνθηκε εντυπωσιακά από τον Στρέζο μετά από χτύπημα φάουλ. Ενώ με τον Παναθηναϊκό με πολύ ωραία προβολή στο πρώτο δοκάρι, σημάδεψε το πίσω δοκάρι και έχασε την ευκαιρία να “τελειώσει” το ματς υπέρ της ομάδας του…

To Top