ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρόγραμμα «φωτιά» για τον Άρη: Ακολουθούν πέντε “must win” αγώνες!

Ο Άρης ολοκλήρωσε ένα δύσκολο πρόγραμμα με τέσσερις αγώνες χωρίς κανένα θετικό αποτέλεσμα και τώρα καλείται στα επόμενα πέντε παιχνίδια να πάρει μόνο νίκες.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Αυτή η πεντάδα αγώνων που ακολουθεί μπορεί να κρίνει την πορεία των «κιτρινόμαυρων» στο φετινό πρωτάθλημα, που μέχρι τώρα μετράνε το απογοητευτικό ρεκόρ των δύο νικών και εφτά ηττών.

Αποκλειστικός στόχος του Άρη είναι να πετύχει το απόλυτο. Οφείλει να κάνει το «5 στα 5» σε μια κρίσιμη σειρά αγώνων. Αρχής γενομένης από το ερχόμενο Σάββατο (22/12) που υποδέχεται τον Χολαργό, σε ένα παιχνίδι που πρέπει να φτάσει στην πρώτη του εντός έδρας νίκη μετά από τέσσερις ήττες στο Παλέ…

Ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με την (ουραγό τη δεδομένη χρονική στιγμή) Κύμη (29/12), έρχεται ο Ήφαιστος Λήμνου στο Παλέ (06/01), έπεται η έξοδος στην Κρήτη κόντρα στο Ρέθυμνο (12/01) και ξανά εντός έδρας για το πρώτο παιχνίδι του β’ γύρου απέναντι στο Λαύριο.

«Η διάρκεια για μας είναι το ζητούμενο, στη σειρά των αγώνων που έρχεται πρέπει να το προσέξουμε, διότι πλέον θέλουμε αποτελέσματα» ανέφερε χθες ο Βαγγέλης Αγγέλου, αποτυπώνοντας την πραγματικότητα που έχει να αντιμετωπίσει μπροστά του Άρης με τα συνεχόμενα “must win” παιχνίδια.

To Top