Ο Βαλβέρδε ανανέωσε με την Αθλέτικ Μπιλμπάο

Συμφωνία επέκτασης του συμβολαίου στον Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε η Αθλέτικ Μπιλμπάο, με τον ίδιο να μένει στην ομάδα και του χρόνου.

Την καριέρα του στην Αθλέτικ Μπιλμπάο θα συνεχίσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος και ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα της La Liga. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο σύλλογος, μέσω ανακοίνωσης της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αθλέτικ Μπιλμπάο:
«Ο θρύλος της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ερνέστο Βαλβέρδε, θα παραμείνει προπονητής της ομάδας και την επόμενη σεζόν. Ο Ερνέστο υπέγραψε επέκταση συμβολαίου για ένα χρόνο. Το 2024/25 θα είναι η ένατη σεζόν του Βαλβέρδε ως προπονητής της Μπιλμπάο και η τρίτη κατά τη διάρκεια της θητείας του Γιον Ουριάντε ως προέδρου.

Η συμφωνία, η οποία περιλαμβάνει και την ανανέωση των συμφωνιών του προπονητικού του επιτελείου, υπεγράφη το βράδυ της Παρασκευής στο “San Mamés” μαζί με τον πρόεδρο και τον διευθυντή της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ο ίδιος από πλευράς είπε: “Είναι συναρπαστικό να μπορείς να ηγηθείς της Αθλέτικ για άλλη μια χρονιά, με όλη την αγωνία και τις ελπίδες που έχεις. Ήταν μια ξεχωριστή, διαφορετική, ιστορική χρονιά. Του χρόνου, θα είναι περισσότερο δύσκολο γιατί υπάρχουν περισσότερες διοργανώσεις.

Είμαι ευγνώμων γιατί ξέρουμε πώς είναι το ποδόσφαιρο, ξέρουμε πόσο απαιτητικό είναι. Το με εμπιστεύονται ξανά είναι κάτι που μου αρέσει φυσικά, γιατί αυτός είναι ο σύλλογος μου. Ταυτόχρονα, είναι μεγάλη ευθύνη να ανταποδώσω όλη την εμπιστοσύνη που μου δόθηκε και όλους τους ανθρώπους που με στηρίζουν να δουλεύω καθημερινά στη Λεζάμα».

To Top