Ο Βεζένκοφ αποφασίζει για το ντραφτ μέχρι το Σάββατο

Ο Σάσα Βεζένκοφ μπαίνει σε ένα πρώτο κρίσιμο σταυροδρόμι αποφάσεων για το μπασκετικό του μέλλον. Μέχρι το Σάββατο θα πρέπει να έχει καταλήξει στην πρώτη απόφασή του, αν θα αποσύρει ή όχι τη συμμετοχή του από το ντραφτ του ΝΒΑ.

Ο 19χρονος φόργουορντ δεν γνωρίζει ακόμα τι θα κάνει οριστικά. Αν αποφασίσει να παραμείνει στο ντραφτ, τότε σημαίνει ότι έχει πάρει πληροφορίες ότι θα πλασαριστεί ψηλά – προφανώς στον α’ γύρο – και ενδεχομένως το ΝΒΑ να έρθει νωρίς στην ζωή του.

Αν αποσύρει την συμμετοχή του, σημαίνει ότι αποφασίζει να παίξει μπάσκετ στην Ευρώπη την επόμενη χρονιά, είτε στον Άρη που θα επιδιώξει να τον κρατήσει, είτε σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, άλλωστε η ρήτρα αγοράς είναι γνωστή και βρίσκεται στα 250.000 ευρώ.

Πάντως δεν μπορεί να θεωρηθεί σύμπτωση η παρουσία του Τζον Χόλιντζερ στη Θεσσαλονίκη για δύο αγώνες, η συνάντηση με τον παίκτη, όπως επίσης και η παρουσία του εκπροσώπου του Βεζένκοφ, Νίκου Λώτσου στον χθεσινό αγώνα, τον οποίο παρακολούθησε μαζί με τον παράγοντα των Γκρίζλις.

To Top